Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Nie wiedziałem gdzie ten temat lepiej napisać więc piszę tu.

Mianowicie w mojej giecie gdy załaduje magazynek midcap DBOYS kulkami P&J 0,25 Podczas strzelania SEMI co 3/2 kulka leci na jakieś 5m i bez jakiejkolwiek siły przy serii co 4/5 pluje 2 kulki albo strzela pustym strzałem i się zacina po jakimś czasie. W przeciwieństwie do stockowego HiCap'a działa jeszcze dziwniej na semi kulki lecą na jakieś 3/6m albo bez jakiejkolwiek siły a na auto strzlea w miare dobrze lecz niezadawalająco tzn. Na max jakieś 10m z jakąś siłą ale strasznie rozrzuca i pluje często 3/4 kulki na raz.

Na kulkach G&G 0,2g jakoś to działało lecz kupiłem za pkt te kulki wiec muszę się narazie z nimi uporać i w przyszłości też bo za tę cenę są dobre ( tak mi się wydaje ) a na innych repliakch znajomych działają dobrze. I więc moje pytanie czy warto zainwestować w tą komorę czy tylko wymienić gumkę. http://gunfire.pl/product-pol-1152201761-Kompletna-komora-Hop-Up-do-replik-typu-G36.html Dodam iż w drodze do mnie idze dysza od SHS uszczelniona bo postanowiłem wymienić. Co o tym sądzicie i w co warto jeszcze zainwestować.

CZYTAŁEM POPRZEDNIE TEAMTY. Pozdrawiam

Posted

Już zamówiona była :D Ale mogę ją odłożyć powiedzmy na później jak dokupie nowy tłok może. Dobra to w tym tygodniu dokupie ta gumkę i zobacze z czym to się je ;P