ci4cho Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 (edited) Proszę o pomoc gdyż mam jeden problem po ostatnim moim wypadzie na strzelankę załadowałem baterię i chciałem strzelić dla próby , niestety po naciśnięciu spustu nic się nie działo mam baterię 9,6 V 1500mA firefox , dopiero po jakimś czasie gdy przytrzymałem spust na dłużej zaczął reagować , dla przykładu wypróbowałem baterie od kumpla który ma tą samą tylko że 2000mA i działała bezbłędnie. pytanie jest teraz czy to jest wina baterii że za słaba (choć cały czas wszystko fajnie chodziło) czy , emki . Edited November 12, 2013 by ci4cho Quote
JarekPN Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 A sprawdziłeś w jakiś sposób poziom naładowania swojej batki ? - może po prostu zdechła energia w ogniwach ; niektóre akumulatory słabo trzymają. Quote
buszmen82 Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Zapewne jedno ogniwo dokonało żywota, mozesz to sprawdzić w sposób taki jak to wcześniej robiłeś, a jedno ogniwo powinno wtedy być znacznie cieplejsze od pozostałych i to właśnie będzie to uszkodzone. Quote
ci4cho Posted November 12, 2013 Author Report Posted November 12, 2013 ok dzięki jest rzeczywiście tak jak napisałeś jedno ogniwo jest cieplejsze niż pozostałe , jednak nurtuje mnie czemu na innej batce też 1500mA nie chciał mi strzelać , a sprawdzałem na broni kumpla i działała. No nic myślę że poprostu sprawię sobie nową batkę i tyle bo nic tu nie poradzę . Dzięki za pomoc. Quote
Recommended Posts