Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

RK01SW- ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.

Recommended Posts

Posted

Witam

Od jakiegoś czasu nie moge znaleźć nigdzie tego modelu. Wie ktoś co sie stało? Nasze sklepy nie dostają dostaw i jest on za granicą, czy jego produkcja została przerwana? Bo to było bardzo sensowne AKSU za niską cenę. I bardzo chciałbym je mieć, nowe. Prosze mi wyjaśnić co sie stało z tą replika.

Pozdrawiam!

Posted

Azjatyckie sklepy też nie mają na stanie. Jedynie rsov.com, gunfire.pl i taiwangun.com mają wersję z prawdziwym drewnem, ale wersji SW już nie. Polskie sklepy mogą mieć jeszcze na stanie wersje SW, ale to już musisz słać do nich mejle z zapytaniem o nią.

Posted (edited)

Dzwoniłem jakieś 2 miesiące temu do GF, mówili, że za 2-3 miesięcy winna być. Taaa... A jak już będzie to pewnie wersja z paskudną chropowatą farbą zamiast gładkiej czarnej. Słyszałem, że jest ogromny burdel w chinach, że niby produkawnie replik jest nielegalne i teraz firmy mają problem z dostawą.

Edited by Ryzbor
  • 4 months later...
Posted (edited)

(Suka + koszt wysyłki)*kurs dolara*1,27(cło i vat).

Btw, w sumie to i zwykła suka Boyi jest praktycznie full stalowa. W Boyiu jedyne co znalowe to części od okładzin po czubek lufy, a w krótkim 74 tych części po prostu nie ma, bo za okładzinami mamy tylko tłumik.

Edited by MrMCET
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...