Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wita,chciałbym prosić o radę,chciałbym zacząć swoją historie z ASG lecz nie wiem jaki wybrać karabin na początek(ps. Mam na wydanie 200-300zł wiem że to nie za dużo) .Byłbym wdzięczny za pomoc:)

Posted

Jak wyżej. Ewentualnie poluj na GFG14 - trochę przekracza budżet, ale może będzie promocja jakaś. No i przede wszystkim pamiętaj o atestowanej ochronie oczu. Replikę kupi się drugą, taką samą albo lepszą, ale oczu sie nie kupi.

Posted (edited)

Jedynie te mp5'ki co Powała wyżej podał :/ (przyjemne maleństwa :icon_biggrin: ) a najważniejsze, posiadasz dobrą ochronę oczu? :icon_razz:

Edited by JoHnnY:D
Posted

Jeżeli ta maska jest Twoją jedyną ochroną oczu to ryzykujesz - kulki (szczególnie bio) potrafią się rozpaść przy uderzeniu, a odłamki mogą przelecieć przez siatkę i trafić w oko.

Jeśli jesteś niepełnoletni to gdybym tylko mógł nie dopuściłbym Cie do strzelania ze mną.

Posted (edited)

A co sądzicie o replice M4A1 [DG-06B] firmy Dragon Guns? Znalazłem na zbrojowni za 330zł. Warto wydać na nią pieniądze? Może się ktoś wypowie na temat firmy?

Edited by boomer81