Kosmo Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Hej, z racji tego, że robię zbiorówki z USA, mogę zrobić zamówienie z Evike zbiorowe, i wziąć do Polski paczkę morską, w związku z czym repliki + dodatki wyszły by bardzo tanio. Piszę tutaj aby rozpoznać, czy są chętni na takie zamówienie. Aby zamówienie się odbyło, musi być minimum 5 replik długiej broni, lub zamówienie powyżej 700$. Proszę osoby chętne wpisać się w tym temacie, po uzbieraniu minimum, rozpiszę szybkie zamówienie. Quote
Kosmo Posted November 20, 2013 Author Report Posted November 20, 2013 Jeszcze 2-3 osoby i myślę że to zrealizujemy. Quote
crecik Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 ja też (od 13 do 27 grudnia wyjazd i nie będę miał dostępu do neta itp) Quote
Kosmo Posted December 6, 2013 Author Report Posted December 6, 2013 Ok, w takim razie na styczeń rozpisuję zbiorówkę :) Quote
Spiryts Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Jak na styczeń to i ja bym do zamówienia dołączył. Quote
Recommended Posts