małpetti Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Czy ktoś używał już takich magów do ca25 i pochodnych? Pytam, bo ja właśnie kupiłem sobie kilka takich i żaden nie pasuje mi do gniazda w ca-25 - są ciut za szerokie od strony kulek i nie wiem czy to coś z samymi magami czy repliką :) Quote
slepy Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Mam i u mnie wchodzą, ale niestety są podpiłowane. Aczkolwiek na szerokość u mnie są ok, tylko przednie czoło magazynka trzeba było podpiłować. Quote
małpetti Posted November 2, 2013 Author Report Posted November 2, 2013 Tak, tak - umie identycznie, nie wiedziałem jak to sprecyzować :) Spoko - jutro biorę się za pilnik. Quote
slepy Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Tylko nie przesadź z tym podpiłowaniem, żeby dziury w skorupie nie zrobić ;) Co prawda nie ja piłowałem moje magi, bo spiłowane już kupiłem, ale w jednym miałem taki przypadek. Quote
Recommended Posts