Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Sorry MarekMac, nigdy nie zaakceptuję gównianego wykonania cm.028 . Tak na przyszłość, zabawką jest dla mnie karabinek który śmiesznie wygląda i w małym stopniu odwzorowuje oryginał - takie cm.028 właśnie. AK z drewnem i odpowiednim kolorem, na przykład RK-01W, nazwę już repliką. Prawdą jest że i RK nie jest idealne, jednak ono, w przeciwieństwie do CM jest pozbawione chamskich, ordynarnych błędów jak niebieskawy dekiel itd. :maniak_OK:

Od kiedy dekiel w CM.028 jest niebieskawy?

Posiadam tę replikę i nie mogę się z tym zgodzić. Ale przecież jeżeli nie trawisz tej broni, to co Cię będę przekonywał. Każdy ma swój gust ;)

Posted

Taśma izolacyjna czarna i nic nie lata. Radzę zaopatrzyć się w taką, ja mam ją zawsze przy kluczach i na troku na kamizelce. Przy odrobinie kreatywności można z nią zrobić wszystko.

Jak koniecznie chcesz cymę, to kup sobie przy okazji czarny szprej w samochodowym. Podsyłałem już linka, jak cyma po pomalowaniu może świetnie wyglądać. To są koszty minimalne (u mnie mały, w sam raz żeby koledze pomalować replikę kosztował 8 zł, duży 13). Ale cyma to nie boyi, i nie wstawisz tam części z orginału.