FanatykAK Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Witam Czy jest w Polsce zoorganizowana grupa która rekonstuuje WW MWD, ewentualnie siły FSB i poza wyglądaniem coś robi ( np. w czarnej taktyce)? Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam! Quote
GhostRider44 Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Ktoś tam jest. ;D Chłopaki... Znaczy młode wilcy z Lublina. Więcej info pw. ;) Quote
Terenowy Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Na poważnie to jest jedna grupa: www.grhdagestan.pl wszystko o wojskach wewnętrznych biorących udział w działaniach na kaukazie, uzbrojenie, wyposażenie itd Na forum obszerne galerie, filmiki z akcji, ciekawe tematy, jednym słowem zapraszam! Quote
Tagan Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Z tego co ja wiem to nie ma jakiejś dobrze zorganizowanej grupy w Polsce, a na pewno nie na takim poziomie jak niektóre grupy na zachodzie czy Rosji. Ogólnie u nas panuje bieda pod tym względem a szkoda bo sam jakiś czas temu szukałem ekipy pod MVD albo FSB. Terenowy u was jak byk na stronie piszę że działacie w Anglii a pytanie dotyczyło Polski. Quote
Recommended Posts