siwy123 Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Witam mam problem iż teraz jak i na jesień strzelam z mojej beretty i z początku ogień idzie prawidłowo jak i blowback lecz po wystrzeleniu nie całego magazynka replika strzela czasami ogniem ciągłym jak nie powinno być. Proszę o pomoc. Quote
MacKraw Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 spróbuj postrzelać z wiekszymi odstepami miedzy strzalami np 10 sek. Najprawdopodobniej zamarza Ci replika. Jak nie pomoze to uzyj innego gazu. Mi np beretta syfoni strasznie teraz na abbeyu a na ultraair spokojnie da sie wywalic półtora maga. Quote
Mendi Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Przymarzają ci drobne elementy mechaniczne. Możliwe, ze masz nieszczelną uszczelkę górną w magu i gaz wali na machanizm, a dwa - ta pora roku już replikom na ggaz raczej nie służy. Quote
siwy123 Posted October 26, 2013 Author Report Posted October 26, 2013 No spoko tylko taki efekt jest nawet w lato. Quote
MacKraw Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 No to inny gaz i większe odstępy między strzałami i sprawdź tą uszczelkę- jeśli jest uszkodzona to można ją kupić za 9 złoty w specshopie. Quote
Recommended Posts