Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czy robił ktoś z Was ostatnio zakupy w WGC ? Ponad tydzień temu złożyłem zamówienie i do dzisiaj czekam na potwierdzenie umożliwiające zapłatę za towar. Wysłałem już z 6 maili z pytaniem o co chodzi i zero odpowiedzi? Przy poprzednich zamówieniach transakcja przebiegała szybko i sprawnie a teraz zonk i nie wiem o co chodzi :-(

• 5 months later...
Posted (edited)

Chyba dobry temat. Nie kupowałem tam z pół roku. Dziś próbuje zamówić magi i nie wiem jak uiścić płatność. Kiedyś z automatu klikało się w "Pay Now" i przekierowywało na PayPal. Teraz po prostu składa się zamówienie i dostaje 2 maile. W drugim pisze, żeby wykonać po kolei wszystkie kroki zamawiania i na końcu dać "Pay Now" ale jak wspomniałem tego nie ma :-(. Napisałem do Nich, ale może tutaj też ktoś cuś poradzi?

Edited by goroth84
Posted

to chyba dobry temat żeby się podczepić.

Chciałbym zrobić zamówienie z WGCa, na MEU Marui konkretnie.

I teraz tak: biorę airmaila small parcel, bo to poniżej 2kg

jaki typ invoice'a mam wpisać?

Tzn o ile wiem cło omijają paczki o wartości do 100usd, ale w tym transport, tak?

Czyli zaznaczamy że wartość całkowita razem z przesyłką i powiedzmy 50% tak żeby było poniżej 100 baksów?

I teraz płatność: gdzie jest ukryta opcja płatności PayPal? widzę tylko bank wire albo Western Union.

Tak, to moje pierwsze zamówienie stamtąd, proszę o wyrozumiałość :)