Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Border War 6 24-27.04.2014

Recommended Posts

Posted

@Padaka

Gdzie Ty tu widzisz szyderę lub żenadę? Rzucasz cytatami z regulaminu co najmniej jakbyś tylko Ty miał do nich dostęp, a ja jakbym pojęcia o nich nie miał.

Pomimo wysłania informacji o przelewie grupowym, zarejestrowano go dopiero po 6 dniach - myślę, że to dosyć istotna informacja dla ludzi płacących wpisowe.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, wszelkie ludki ode mnie przepisane do Guerrillas - razem 11 chłopa. Część ma już zapłacone, drugi przelew grupowy wyjdzie w przyszłym tygodniu.

Max jak zgłoszenia od was?

Posted

Od nas niewiele, 3-4 osoby. W tym jeden czeka w kolejce aż się zwolni miejsce. No to razem mamy drużynę piechoty wz39 :icon_biggrin: Tylko lepiej wyposażoną. Tradycyjnie będziemy jechać w nocy, na rano w czwartek w Vrchbeli, aby skorzystać z legendarnego cateringu piwnegos_drink_beer.gif i sprawdzić czy barmanka tradycyjnie będzie prezentować stringi. Fama głosi s_secret.gifże za organizację polskiego plutonu wzięła się w tym roku stolica, więc hasłem będzie " Eti ye..nye oficery nas wsieh ugrobiat" s_mogila.gif

Posted

Max, w razie co, to tak jakby mamy wolne miejsce jedno, bo przypadkiem Bambusa 2 razy zarejestrowałem. Podejrzewam, ze to kwestia wysłania maila i dogadania się.

Max jaka stolica - Praha czy Warszafka?

Posted

Fama głosi że za organizację polskiego plutonu wzięła się w tym roku stolica, więc hasłem będzie " Eti ye..nye oficery nas wsieh ugrobiat"

W ramach przygotowań do Borderwar wspólnie trenuje kilka teamów z Mazowsza i Pomorza, które znają się ze szkoleń Ranger School Majora Spencera i grały wspólnie np na cyklu milsimów "48h". Owszem, będziemy występować na BW jako jednolita grupa w sile plutonu. Nie, nie organizujemy ani w żaden inny sposób nie narzucamy się innym polskim teamom jadącym po stronie Guerillas.

Do zobaczenia na grze.

Posted

@Tato

kojarzymy się z gyverowkich edycji Stalkera.

Nie wiadomo czy będziemy w tej samej kompani czy plutonie, ale jakoś ogarniemy się na miejscu. Chłopaki z Irlandii się odzywali coś?

Posted (edited)

@Tato - Uderz w stół a nożyce się odezwą :icon_biggrin: Jako zeszłoroczny dowódca polskiego plutonu z wielką ulgą i radością przyjąłem to co fama głosi. @ Mendi Co do organizacji pododdziałów , to zapewne orgi i tak będą je formować według klucza narodowościowego. To czy inne polskie teamy będą współpracować w ramach plutonu okaże się na miejscu.

Edited by macmax
Posted

Klasycznie, rozleziemy się jak pchły na kundlu :icon_biggrin:

Chłopaki z Irlandii piszą, ze zgłasza się ich 6 Polaków, oraz dodatkowo ok. 20 Irlandczyków chce jechać.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam.

chciałbym poinformować, że mam bilet na sprzedaż na właśnię tą imprezę. Strona przydziałowa to TF51 (czyli potocznie amerykanie i jednostki koalicji)

Cena do uzgodnienia. Zapraszam na PW :)

• 2 weeks later...
Posted

Jakby był jakiś masowy transport, to dajcie znać na PW. Dwie osoby (ja i Szara)

Skrobaj do Logana, on z ekipą też ze ślunska wyrusza, może się razem spakujecie.

• 3 weeks later...
Posted

Chyba wszyscy tamtędy jadą, najlepsza i najszybsza trasa. Jechaliśmy raz koło Śnieżki, głównie dla widoków, ale było dłużej i więcej bajury poszło na przewyższeniach.

Posted

Orientujecie się jak tam teraz z biletami? Może ktoś jest zmuszony zrezygnować? Mam jeszcze jedną sierotę na miejscu, okazało się że jednak nie jedzie na poligon i chciał uderzyć z nami na BW.