Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Szukam prostego dwupunktowego pasa nośnego o jak największej amortyzacji, wiecie, z grubymi comfort padami.

Nie musi się to nazywać zawieszeniem taktycznym z asgejowego sklepu, wszelkiego rodzaju alternatywne rozwiązania i pomysły, DIY i customy też są mile widziane. Byle działało. I było mięciutkie ;]

Edited by Obi-Wan
Posted

Ja się podbepnę pod ten temat, tyle że ja szukam jakiejś rozsądnej kopi pasa Viking Tactical Wide Sling. Byłem nawet zdecydowany kupić oryginał, ale w kraju nie znalazłem, a ze stanów nie chcę ściągać, bo cena wysyłki usps>cena pasa.

Posted (edited)

W jednym chińskim pasie który miałem w ręku z powyższego linka karabińczyki były tragicznej jakości. Dzięki nim świnka zaliczyła spektakularny upadek na glebę. Twoja giwera pewnie będzie lżejsza, ale czas i gwałtowniejsze manewry też mogą zrobić swoje. Na RSOV jest teraz darmowa wysyłka na Pantaca - http://www.rsov.com/...=11401&cateId=0

Edited by PitBear
Posted

danesz, przeczytaj proszę pierwszy post.

Mnie nie chodzi o pas który W MIARĘ dobrze będzie rozkładać ciężar. Ja szukam takiego mega 'amortyzowanego' z grubym comfort padem. Jak najbardziej 'miękkiego'

• 2 weeks later...