Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam , jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy :

1. Pistolet do 150 zł

2. Przebijał Puszki

3. Full Mettal

4. jak będzie warto dopłacić te 50 zł do 200 to okej , ale jeśli nie robi różnicy broń za 70 lub 150 to możecie tańszą nie obraże się;)

lub jakieś inne propozycje , własne doświadczenia , najlepiej odrazu odnośniki do sklepu gdzie zamówię ;)

Pozdrawiam i dziękuje

Posted

Jeżeli masz zamiar strzelać tylko do puszek, to zastanów się lepiej nad wiatrówką.

Jest przede wszystkim celniejsza, mocniejsza, niż tanie asgejowe gaziaki ;).

Posted (edited)

Jeżeli masz zamiar strzelać tylko do puszek, to zastanów się lepiej nad wiatrówką.

Jest przede wszystkim celniejsza, mocniejsza, niż tanie asgejowe gaziaki :icon_wink:.

Dobrze kolega mówi ale warto zauważyć duże zainteresowanie ASG w stosunku do wiatrówek z paru powodów:

-wiernie odwzorowane repliki asg w full metal (wiatrówki często są podobne do jakiejś broni ale nie identyczne a wierne do jakiegoś stopnia repliki wiatrówek to 2x taki koszt co asg)

-tańsza amunicja ASG

-magazynki oraz mechanizmy w asg działają często jak w ostrej co u wiatrówek jest rzadkoscią

Jeżeli kolega chce kupić asg do puszek to nie odradzajcie bo to każdego sprawa po co kupuje replike czy do tarcz czy do ludzi. Każda replika 350+ FPS przebija z kilku metrów puszkę na wylot.

http://azteko.pl/replika-mk1kjw-p-5589.html To będzie chyba najlepsza propozycja, pistolet metalowy, 400 FPS przy green gas! oraz jest ogólnie polecany i dobry. Fakt, nie każdego interesuje broń z II wojny.

Edited by myst7
Posted

http://azteko.pl/rep...kjw-p-5589.html To będzie chyba najlepsza propozycja, pistolet metalowy, 400 FPS przy green gas! oraz jest ogólnie polecany i dobry. Fakt, nie każdego interesuje broń z II wojny.

METALOWY? przecież on jest cały z plastiku, nawet lufa. A poza tym - jest gównem i tyle, a z drugą wojną ma tyle wspólnego, co nic, chyba, że drugą indochińską miałeś na myśli. za tak idiotyczne posty powinien być ban.

Posted

METALOWY? przecież on jest cały z plastiku, nawet lufa. A poza tym - jest gównem i tyle, a z drugą wojną ma tyle wspólnego, co nic, chyba, że drugą indochińską miałeś na myśli. za tak idiotyczne posty powinien być ban.

Cały z plastiku bo co napisali na stronie?, chyba, że to aukcja innego pistoletu ja miałem w ręku metalowego Rugera też około 400FPS może to był inny i faktycznie powstał niedługo po wojnie ale jakby nie patrzeć można by powiedzieć, że to pistolet historyczny i jego wygląd może odrzucić część użytkowników.

Więc za 150zł ciężko będzie z gazowym Full Metal czy to ASG czy wiatrówka a jeśli coś znajdziesz to 100% NBB. Może używka?

Posted

Cały z plastiku bo co napisali na stronie?, chyba, że to aukcja innego pistoletu ja miałem w ręku metalowego Rugera też około 400FPS może to był inny i faktycznie powstał niedługo po wojnie ale jakby nie patrzeć można by powiedzieć, że to pistolet historyczny i jego wygląd może odrzucić część użytkowników.

Więc za 150zł ciężko będzie z gazowym Full Metal czy to ASG czy wiatrówka a jeśli coś znajdziesz to 100% NBB. Może używka?

Cały z plastiku, bo rugery są tylko z plastiku, każdej firmy.

Pistoletem historycznym idąc Twoim tokiem rozumowania można nazwać 90% klamek.

Posted

Cały z plastiku, bo rugery są tylko z plastiku, każdej firmy.

Pistoletem historycznym idąc Twoim tokiem rozumowania można nazwać 90% klamek.

Sorry to musiał być Parabellum, który brał udział w II wojnie i widzę, że 4 razy droższy ale podobny skurczybyk ;)
Posted

Myślę, że wręcz przeciwnie - ciężko będzie Ci znaleźć sprężynową replikę pistoletu w cenie powyżej 200 zł. Na dodatek metalową (podpowiedź - większość sprężynowych replik pistoletów wykonana jest z tworzywa). Repliki Tokio Marui oscylują w granicach 120-140zł ale wykonane są z tworzywa. Wydaje mi się, że CyberGun tworzył jakieś sprężyniaki z metalowymi korpusami/zamkami, ale nie dam sobie za to ręki uciąć.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...