zowik Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Siema, mam problem z karabinem.. A mianowicie, podłączam baterię do kałacha, strzela normalnie, przestaję strzelać, po jakimś czasie chce znów strzelać, i karabin zachowuje się tak jakby bateria była rozładowan.. Podłączyłm baterię do repliki kumpla (ma tą samą replikę) i tam strzela normalnie. Sprawdziłem bezpiecznik wszystko jest OK. Czy wiecie może co może z tym być nie tak ? Quote
SirHawk Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 A próbowałeś zmiany trybu ognia? I co to za akumulator? Quote
zowik Posted October 6, 2013 Author Report Posted October 6, 2013 W jakiś cudowny spsób znów strzela.. Podłączyłem moją baterię, karabin był zablokowany, nacisnąłem spust i przełączyłem na ciągły, zaczął strzelac normalnie.. Coś w selektorze może byc nie tak ? Quote
AKTG Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 Jeśli Twoje miasto to ten Radzionków co myśle to możemy się spotkać a wtedy ci powiem w czym problem. Quote
Recommended Posts