Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

podkładek trochę wywaliłem, bateria to nowy Redox 7.4V 2400mAh, sprężyna 120

składałem go już ze 30 razy i ciągle to samo, oddam do serwisu i zobaczymy co oni wymyśla

Posted

Kable do wymiany na inne to są jakieś szajs kable i tyle. To że tłok zostaje gdzie mu sie podoba to norma. Dość mocna batka i pewnie silnik neodym. Nic nie wymyślisz.

Posted

kable nowe, zwarcia nie ma, wymienię jeszcze wieczorem na stare kable i stara baterie, jak będzie to samo to znaczy ze coś w tym GB jest źle tylko nie mam absolutnie już pojęcia co

Posted

ok założyłem z powrotem stare kable i baterie stokową i strzela jak dziki GB, teraz pytanie czy to te kable złe czy bateria za słaba??

Sprężyna niby jest 120, bateria to nowy Redox 7.4V 2400mAh 20C

Posted

Bo to tak swoją drogą to chyba są "niskooporowe" według skośnookich, pewnie maja 0,75mm^2 jak nie mniej :icon_biggrin:

No i co z tego jaki maja przekrój te kable bo nie rozumiem twojej wypowiedzi ? Ja daje nawet 0,5mm2 modelarskie do replik i działają bardzo dobrze, nie przekrój ważny a materiał.
Posted (edited)

Głupia dyskusja o kablach, jedni używają głośnikowych i działają. Proponuje zakończenie tego tematu(o kablach) i powrót do pomocy koledze.

Tak więc czy stare kable są jakoś specjalnie uszkodzone? Jeśli nie sugerowałbym je zostwaić chyba że się grzeją.

Jeśli jednak zmieniasz to osobiście używam tych:

http://allegro.pl/ka...3530477113.html

Edited by AKTG