Spoon Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 Bzdura, sam używam Eotecha. Jeśli kupiłeś nieudolną, gównianą kopie ACMa to Ci przyciemnia widok, wystarczyło dołożyć parę złoty i wziąć sprzęt od Tomkepl, wtedy nie byłoby takich problemów. Z tego co można zweryfikować na forum TomekPL handluje Eotechami ACM :) Zresztą już nie raz widziałęm wpisy typu "Nie ma to jak zdrowa logika, nie brać ACM, brać od TomekPL, który sprzedaje ACM" Może on je selekcjonuje czy coś ? :P Quote
Quzodor Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 Z tego co można zweryfikować na forum TomekPL handluje Eotechami ACM :icon_smile: Zresztą już nie raz widziałęm wpisy typu "Nie ma to jak zdrowa logika, nie brać ACM, brać od TomekPL, który sprzedaje ACM" Może on je selekcjonuje czy coś ? :icon_razz: Nie jednego eotecha acm widziałem, a ten od tomka jest lepszy o wiele. Quote
Spoon Posted May 7, 2014 Report Posted May 7, 2014 Nie jednego eotecha acm widziałem, a ten od tomka jest lepszy o wiele. Sam zamierzam od niego kupować niebawem, ale nadal skąd taka rozbieżność, skoro to wszystko ACM. Co do tematu to z tego co sam się orientowałem, za 700-800 to M4 i przerabianie na 416, czyli lepiej odczekać/dołożyć i brać już docelówkę, bo na przerabianie i tak pójdzie coś odłożonego. Quote
Recommended Posts