sumik13 Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Witam, poszukuje sklepów z replikami na terenie Katowic i okolic- Sosnowiec, Dąbrowa gGórnicza, Będzin, Czeladź, Mysłowice Jaworzno Prosze o jakies namiary, poszukuje pierwszej , w miare niedrogiej, repliki do rozpoczęcia zabawy w asg. Wiem ,że przez internet można kupić co sie chce, ale to troche jak kupowanie kota w worku. Zawsze lepiej obejrzec rzecz przed zakupem. Spr jak leży w dłoni i w ogóle. Quote
TheViper Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 W Katowicach - Pentagon - od sprzętu asg,wiatrówek po jakiś tam chiński szpej - Militaria - tak jak wyżej - Comando - demobil wojskowy W Dąbrowie Górniczej znajduje się sklep sztucer.pl ale czy coś z AS tam jest nie mam pojęcia. Quote
Quaki Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 http://www.pentagon.pl/ Jak wychodzisz z PKP w stronę 3-go Maja (na prawo od galerii), dochodzisz do rogu kamienic i idziesz w prawo w Młyńską w stronę Urzędu Miasta - sklep będzie za parę metrów po lewej stronie. W bramie mundury i artykuły harcerskie, od strony ulicy część sklepu z replikami. Quote
sumik13 Posted October 16, 2013 Author Report Posted October 16, 2013 byłem w pentagonie, rzeczywiście sklep całkiem dobry, spory wybór ciuchów w małych rozmiarach (m czy S) Quote
14100715 Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Jest też militarnapolska.pl w Jaworznie. Quote
Kapso Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 sztucer z tego co się orientuję jest już zamknięty Quote
sumik13 Posted October 23, 2013 Author Report Posted October 23, 2013 Jest tez jeszcze demobil w bedzinie kolo zamku, ale tam glownie mundury Quote
pietrek1995 Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 W galerii Katowickiej na poziomie -1 otwarli Militaria.PL Quote
sumik13 Posted November 2, 2013 Author Report Posted November 2, 2013 W galerii Katowickiej na poziomie -1 otwarli Militaria.PL fakt, byłem, ale średnio zaopatrzony. Chciałem kupic spordnie helikona ripstop wz93 male i nie mieli rozmiaru, mało tego , nawet nie byli w stanie sprowadzić. Poszedłem więc do Pentagonu w ten sam dzień i ez problemu kupiłem i to w niższej cenie (niby tylko o 10 zł ale zasze coś) Quote
Recommended Posts