Kac Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 Przeszukując internet znalazłem tylko kopię produkcji TMC. Czy ktoś miał już jakąś styczność z tą repliką albo mógłby wypowiedzieć się na temat jakości hełmów z TMC (pewnie wszystkie są po jednych pieniądzach)? http://www.ebairsoft.com/dummy-helmet-p-5229.html Quote
Yahalom Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 Z tego co mi się obiło o uszy, problem jest z rozmiarem. Jak ktoś ma większą głowę niż przewidzieli Azjaci (a hełmy te zazwyczaj występują w rozmiarze M/L), to można zapomnieć o jednoczesnym używaniu zestawu słuchawkowego typu Comtac/Sordin ze standardowym pałąkiem :) No i trochę ciasno jest na głowie, przy czym problem ten załatwia zabawa poduszkami. Po za tym drobnym niuansem, z innymi uwagami się nie spotkałem. Quote
Kac Posted September 22, 2013 Author Report Posted September 22, 2013 Gdzieś w necie widziałem zdjęcie hełmu zapakowanego przez dostawcę i była jeszcze opcja L/XL ale nigdzie jej nie widziałem niestety w sprzedaży. A szkoda, bo mam dużą głowę :P . Quote
Bober00 Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 (edited) Ktoś użytkował kopie hełmów Crye od FMA? Jak wrażenia? https://gunfire.com/pl/products/replika-helmu-fma-cp-mc-1152219478.html Edited April 8, 2019 by Bober00 Quote
Yahalom Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 Przyjemnie zrobiony, troszkę "plastikowy", ale jest to poziom do zaakceptowania ;) Generalnie warty polecenia (chociaż wersja MC wygląda dosyć dziwnie na zdjęciach :c) Quote
Bober00 Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 (edited) No przednia skorupa wydaje mi się być ciemniejsza, ale mniejsza o to. Dzięki Yahalom! Edited April 8, 2019 by Bober00 Quote
Yahalom Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 Niee, skorupa wydaje się taka sama - chodziło mi bardziej o wybarwienie ;) Z drugiej strony mam High Cut'a XP w MC od FMA i wygląda legitnie :c Quote
Bober00 Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Miałem Fasta od Emersona w MC i wyglądał dobrze, był jasny. Anyway, AFa biorę w CB tak więc luz :) Quote
Yahalom Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 CB natomiast na żywo jest ok, na zdjęciach wychodzi plastikowo ;) Quote
Recommended Posts