Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

cześć szukam jakiejś używanej głównej broni nie do cqb. Jakie bronie zazwyczaj są w takich cenach. Nie wysyłać linków do aukcji ponieważ kupuje dopiero po świętach bożonarodzeniowych.

Posted (edited)

A komis lub alledrogo ciężko poprzeglądać? Moze jeszcze za Ciebie zamówimy? Powiedz, jakie repliki Cię interesują (AK, G36, M-ki, cokolwiek) :)

Edited by polskiniko
Posted

Na forum jesteś od kwietnia. Jak dla mnie to albo jesteś zielony - im nie polecam używek - albo miałeś czas na zapoznanie się z forum i ASG - ten dział nie jest dla Ciebie.

W tej cenie to przyzwoite nówki kupisz.

Posted

@Quzodor, prowakacja, ironia czy o co ci chodzi? Napisał wyraźnie że nie do cqb. Do autora, do 500zł masz wiele nówek, patrz g36 jg, ak cymy, do boyi Ci chyba brakuje, może będą też w budżecie mp5 cymy. Jak jesteś początkujący nie kupuj używek bo źle trafisz i będziesz sie tylko wkurzał, ile musisz wydać żeby to działało jak należy.

• 4 weeks later...
Posted

@Quzodor, prowakacja, ironia czy o co ci chodzi? Napisał wyraźnie że nie do cqb. Do autora, do 500zł masz wiele nówek, patrz g36 jg, ak cymy, do boyi Ci chyba brakuje, może będą też w budżecie mp5 cymy. Jak jesteś początkujący nie kupuj używek bo źle trafisz i będziesz sie tylko wkurzał, ile musisz wydać żeby to działało jak należy.

sorka że późno chciałem używaną mp5 z około 400fps znalazłem używaną cm.041b za 450zł link:http://wmasg.pl/pl/consignment/show/482335 opłaca się a jak nie to jaką dobrą mp5 kupić do 500zł??
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...