Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Hej,

durne pytanie ale wieczorem nie mam mocy do googla. W replice mam t-connector mały w baterii t-connector duży, jest opcja kliknięcia jakiejś przejściówki czy trzeba sobie jedno bądź drugie przelutować?

swoją drogą irytujące to G&P drugiej replice od razu był duży wtyk

Posted (edited)

ok, na stronce załączonej przed chwilą baterii widzę już, że fabrycznie jest Tamiya a sklep po prostu przelutował to na duże T pod poprzednią replikę

Edited by alyjen
Posted

tak zrobię, rozmawiałem ze sklepem i faktycznie zostawili replikę jak przyszła bo nie brałem do niej baterii, jak zamawiałem poprzednią razem z batką to sami dopasowali, tak więc honor sklepu zwracam i dzięki za wskazówki

• 2 months later...
Posted

odkopie troche temat, chce kupić m4 G&P RAS w asgshopie i na stronie jest napisane wtyk- t-shape, mini . Rozumiem ,że chodzi tu o ten wtyk t connector, t deans czy jakkolwiek sie on tam zwie? Pytam bo to bedzie moja pierwsza replika, musze kupić batke do tej repliki, turnigy, więc nie chce żeby cos nie pasowało.

Co do tego mini - to lepiej zostawić ten mini wtyk T w replice czy zamienić na "normalny " T i dobrać z takim wtykiem baterie lipo?

http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4882

Posted

ja w końcu i w replice i w baterii mam normalne T, mini jest mniej popularne z tego co sprawdzałem i o ile spotkałem ludzi, którzy za dopłatą lub bez lutują normalny wtyk T do sprzedawanych baterii o tyle z mini już tak nie