EnvilEu Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Witam ponoooownie mam problem z repliką G-001 od firmy [boyi] na kulkach Guarder 0,25g i na kulkach P&J 0,23g nie da się strzelać w trybie auto. ponieważ każdy strzał to pusty strzał! Nie próbowałem strzelać jeszcze na kulkach G&G 0,25g ale jutro postrzelam. Czy ktoś wie w czym leży problem? Quote
SirHawk Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Najprawdopodobniej w magazynku. Jeżeli hi-cap to pokręć tą zębatką do pierwszego oporu i parę przekręceń więcej. Nie bój się, nic nie zepsujesz. Jeżeli mid/low/real-cap to załaduj go kulkami i zwolnij blokadę (taki klin przy wylocie kulek - musisz go pociągnąć w stronę przeciwną do otworu). Quote
KaXardas Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Może mag się zrypał... Może kulki złe... Może mag się zacina... Może popychacz dyszy pękł w niewyjaśnionych okolicznościach... Może kulka zapchała lufę... Jest za dużo możliwości Quote
Said Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Wyjmij ten malutki dinks z komory hop up. Przerabiałem juz te puste strzały w tej giecie. Quote
Recommended Posts