robertas3 Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Witam. Nie mogę nigdzie znaleźć jakiś opinii o butach jak w temacie. http://www.usarmy.pl..._l_121_365.html Jak słyszałem na jednym filmiku na youtube, to są to buty robione przez Belleville, dla Tactical Research. Tylko co to tak na prawdę znaczy? :-) Wydając 500 zł na buty, chciałbym w nich trochę pochodzić. Od razu mówię, że chodzę przede wszystkim po mieście. I czy przypadkiem literka "W" przy rozmiarze nie znaczy, że buty są szersze niż standardowe? Dodam tylko że Batesy i Meindl są dla mnie za wąskie. Pozdrawiam Robert Quote
Szaszłyk Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Tactical Research to marka Belleville. W to rozmiar w tęgości Wide, czyli szerszy niż stanardowy. Quote
robertas3 Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 Większość moich wątpliwości zostało rozwianych. :icon_biggrin: Dzięki. Quote
Recommended Posts