Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Chcesz dobrego akumulatora? Szukaj lipoli o rozmiarze oryginalnej baterii. Jeżeli się nie mylę to w stocku masz mini typa, i takiej bym szukał.

Mała podpowiedź turnigy 7, 4 2200mah 20c, lub 11.1 1600mah 20c.

Aa i staraj się nie zakładać wielu tematów, jeżeli wszystkie pytania można w jednym zamieścić.

Posted

Chcesz dobrego akumulatora? Szukaj lipoli o rozmiarze oryginalnej baterii. Jeżeli się nie mylę to w stocku masz mini typa, i takiej bym szukał.

Mała podpowiedź turnigy 7, 4 2200mah 20c, lub 11.1 1600mah 20c.

Aa i staraj się nie zakładać wielu tematów, jeżeli wszystkie pytania można w jednym zamieścić.

Dzięki ^^ Przez pomyłkę założyłem dwa takie same tematy xD Postaram się zmieścić pytania w jednym poście.
Posted

Takze polecam TURNIGY nano-tech. Mam 2200mAh 35C i nie wiem, czy zmieści się do G001, ale jutro sprawdzę na strzelance. Z kolei zmieści się na pewno 1600mAh, bo jets na prawdę malutka :icon_smile:

Dzięki za opinię poczekam do jutra aż sprawdzisz :D
  • 1 year later...
Posted

Zamiast się pytać - zmierz ile masz miejsca na akumulator (lub wymiary posiadanego obecnie), a później porównaj z wymiarami produktu, który chcesz kupić. Wyjdzie ci o wiele szybciej, niż czekanie na odpowiedź (i będziesz mógł ewentualnie szukać innych pasujących).

• 1 month later...
Posted (edited)

7.4V LiPo 20c da mi wystarczajaca moc i szybkostrzelność?? Jak w Stocku mam 9.6. Czy może lepiej brać 25c lub 30 ?? Nie chce tez przesadzic bo to stock ale chce żeby moc byla w miarę wystarczająca

Edited by Adam_z_RAF_u
Posted

wystarczajaca moc i szybkostrzelność??

A to nie to samo?

Wiesz... Między LiPo 20C a 30C pewnie nie zauważysz różnicy. Pomiędzy 20C a milion C pewnie też nie. Bo silnikowi to różnicy nie zrobi.