Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam , tak se ostatnio czytałem o wykonywaniu ghillie suita, i naszła mnie pewna myśl. Skoro ludzie wykorzystują na te produkcje sznurki ,nici , pampersy itp , to co możecie powiedzieć o takim materiale o nazwie: BANDAŻŻŻŻ :)

Ciekawi mnie czy było by to praktyczne

bo przechodzi mnie pewna myśl. Łatwo i tanio dostać, lecz myślę, że bandaże po jakimś czasie użytku, po lekkim pociągnięciu się urwą. I tu główne pytanie: czy bandaż będzie dobrym materiałem?:)

Pozdrawiam BugGeR.

Posted

Jeśli go dobrze potniesz i pofarbujesz... będzie dobrze kamuflował ale nie na długo (słaby materiał)

Chociaż z tego co wiem od znajomych którzy takiego ghillie robili... to KAŻDY materiał który się nie błyszczy i ma odpowiedni kolor się nadaje. Oczywiście w różnych proporcjach

(To tylko moje zdanie na podstawie informacji od znajomych. Proszę nie bić jak coś źle powiedziałem, bo się na tym mało znam :D )

Posted

Kolega chyba nigdy w zimie nic nie owijał bandażem... tak jak pisali przedmówcy - rwie się to, pruje, zwija w sznureczki i ogólnie sypie jak chałupy w Etiopii...

No chyba, że użyty będzie bandaż elastyczny - na jakimś stelażu czy coś ;p