shielded Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Czy miał bądź ma ktoś ten plecak ? Nadaje się do ASG i do szkoły ? I jak z wytrzymałością tego plecaka? A może kupić polską kostkę ? http://art-fox.pl/pl...-dpm-p-259.html Pozdro, i dzięki za każdą odpowiedź :icon_razz: Quote
Karczu Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Ja rozumiem że jak się kupi camelbaka za pół wypłaty to się go nosi wszędzie :D Kup tornister, książki nie będą śmierdziały demobilem, strój na wf też. Z takim workiem nie poderwiesz koleżanki z klasy. Quote
shielded Posted August 16, 2013 Author Report Posted August 16, 2013 OK, spoko dzięki za odpowiedź :D Nie chodziło mi TYLKO o szkołę ale też o ASG. zwykły plecak mam, tylko zastanawiam się czy w/w plecak po prostu nie zastąpi mi tornistra do szkoły a przy okazji będzie służył w innych celach :) Quote
Errhile Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Daj sobie na luz, 58 Pattern to zabytek jest - mniej więcej na poziomie naszej "kostki". I tak samo przewidziany jest do mocowania na szelkach głównych oporządzenia. Praktycznie widzę dwa zastosowania w ASG dla tego antyku: rekonstrukcja Brytyjczyka z okresu przed wprowadzeniem PLCE albo stylizacja na najemnika "gdzieś w dziczy Afryki" w latach 70-80. W obu chodzi o efektowność, a nie efektywność. Quote
Recommended Posts