Basior373 Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Witam! Mam problem, który dotyczy braku wyciora. Przeszukując masę stron w internecie nie znalazłem żadnej z wyciorem do czyszczenia mojej Beretty M92 KJW ASG. Czy moglibyście mi powiedzieć, gdzie otrzymam taki wycior? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Quote
Lafayette Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Nie możesz użyć wyciora z elektryka, a jak nie masz to pożyczyć od kogoś? Quote
Basior373 Posted August 15, 2013 Author Report Posted August 15, 2013 Właśnie nie za bardzo. A nie można kupić takiego wyciora gdzieś? Skoro są wyciory na allegro do wiatrówek, to czemu nie miałoby być do ASG. Pilnie proszę o pomoc! Quote
Lafayette Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 To wez ten do wiatrowek :p Wprawdzie nigdy nie widziałem takiego na oczy, ale wiatrówki mają mniejszy kaliber, więc ze średnicą nie bedzie problemu. Pozostaje sprawa papierka/szmatki na koncu, i czy jest je o co zahaczyć :) Quote
Basior373 Posted August 15, 2013 Author Report Posted August 15, 2013 Znalazłem taki oto wycior http://bbmax.com.pl/wycior-do-replik-asg-39cm-p-890.html Czy będzie on dobry? Quote
Mendi Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Za długi co prawda, ale dobry - jedna strona służy do przepychania zacinek, a druga do czyszczenia: wkładasz w szczelinę koniec papierka/chusteczki/szmatki, owijasz kilka razy i czyścisz tym lufę. Quote
Basior373 Posted August 16, 2013 Author Report Posted August 16, 2013 Dziękuję za szybką i rzetelną odpowiedź. Wycior już zamówiony. Fajnie, że istnieje takie forum - można się wszystkiego dowiedzieć na temat ASG. ;) Quote
Recommended Posts