Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Osobiście zamordowałbym projektanta tej strony- trzeba się strasznie naklikać ,żeby ten marny asortyment pooglądać...Śmierdzi kryptoreklamą...Jeśli to nie jest nieudolna próba reklamy sklepu ,to polecam Ci kolego sprawdzony i bardzo dobry sklep armyworld.pl

Edited by Garnek
Posted

Zamawiałem. Dostajesz to, za co płacisz,

Art Fox jest sprzedawcą z doświadczeniem - zaczynał parę lat temu na Allegro i był jednym z lepszych źródeł brytyjskiego umundurowania i wyposażenia.

Możesz spokojnie od niego brać - oczekuj sprawnej obsługi na sensownym poziomie. Taki dobry standard, bez problemów, ale i bez jakichś nadzwyczajnych rewelacji.

Posted

Swego czasu też sporo tam zamawiałem, zawsze można się dogadać ze sprzedawcą przez GG - dowiedzieć się jaki jest stan rzeczy itp. Wysyłka szybka i sprawna :D no przynajmniej ja nigdy nie narzekałem ;)

• 8 months later...
Posted

Polecam - zamówiłem komplet DPM Lightweight w stanie lepszym.

Wysyłka: błyskawiczna, wielki plus za możliwość wysyłki Paczkomatem InPost (genialne rozwiązanie)

Towar: Mundur w ogóle niesprany, jedynie bluza jednego guzika niema ale wystarczy przeszyć zapasowy

Same pozytywne wrażenia ;)

Posted

Ja już na pazzegro laurkę wystawiłem, ale tutaj też skrobnę kilka słów: towar pierwsza klasa, fachowe doradztwo, zero problemów z wymianą na większy. Fachowo, polecam!

• 4 months later...
Posted

Kolejne zakupy i po raz kolejny jestem zadowolony.

Towar pierwsza klasa ino trochę magazynem wojskowym wali ale pranie załatwi sprawę.

Towar zamówiłem i zapłaciłem wczoraj po południu (tj. 04-09-2014; czwartek), przesyłka standardowo by Poczta Polska. Dzisiaj (tj. 05-09-2014 godz. 17.30) kurier PP dostarcza mi przesyłkę :)

Polecam sklep.

• 3 weeks later...
Posted

Kolejne zakupy i ponownie jestem zadowolony.

Warto napisać na GG, tak jak ja bo okazało się, że towar jednak jest (na stronie pisze niedostępny).

B. Dobry kontakt, szybka wysyłka i towar na następny dzień u mnie (swoją drogą PP działa nad wyraz szybko) :D

Tak więc POLECAM :)

Posted (edited)

Świetny kontakt, paczka dotarła w 2 dni. Lekkie odbarwienie i przetarcie w praktycznie niezauważalnym miejscu.

Poza tym zero problemów.

Gorąco polecam :icon_wink:

Edited by Deathu
Posted

I ja mogę polecić sklep. Skontaktowałem się ze sklepem w sprawie SLINGA do L85 i okazało się, że jeszcze jedną sztukę mają na stanie. Dogadane jak ma być, przesłałem dowód wpłaty aby mieć potwierdzenie, że owy pas jest tylko mój i jakie zdziwienie, że po 2 godzinkach sklep mi już wysłał pas paczkomatem. Wielki plus i nie omieszkam tam jeszcze coś zakupić.

• 1 month later...
Posted

Robiłem już trochę zakupów na art-fox i naprawdę polecam.

Towar jest zawsze dobry i zgodny z opisem, ceny też zachęcają do zakupów, a kontakt ze sprzedwcą najlepszy z jakim się spotkałem.

Na każde pytanie dostaje się szybką i wyczerpującą odpowiedź, ostatnio nawet zdążyłem w ciągu dnia złożyć zamówienie, zapłacić, następnie zmodyfikować je, dopłacić i dostać wszystko, co zamówiłem zaraz na drugi dzień.

• 2 months later...
Posted

Kupiłem mundur MTP w danym rozmiarze, okazało się, że nie było go na stanie. Ale sprzedawca zadzwonił, poinformował, zaproponował i doradził. Mimo problemów przesyłka nie opóźniła się, doszła na drugi dzień. Mundur, mimo, że w stanie "lepszy" wygląda jak nowy (i nie śmierdział magazynem! :) ) Bluza okazała się za mała, ale z wymianą także nie było problemów. W poniedziałek wysłałem a w czwartek odebrałem większy rozmiar (Tutaj mogę potwierdzić - Poczta Polska wzięła się do roboty). Bardzo dobry kontakt i towar oraz zainteresowanie klientem. Polecam ;)