EndeBeats Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 Hah, właśnie od Ciebie kupiłem, jeszcze trochę i zamówię znowu, bo prawie mi się skończył. Quote
nobody234 Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Tak między nami Airsoftowcami: JEST MOCNIEJSZY !!! Sam używam i sprzedaję i różnicę gołym okiem widać Tak ale jest droższy: taniej tylko <ciach> Quote
Rosomak15 Posted April 18, 2017 Report Posted April 18, 2017 Wystrzeliłem puszkę protecha i nigdy więcej do tego nie wrócę. Po kilku wystrzelonych magazynkach z lufy wyciągałem takie błoto, że głowa mała. Powtarzalność strzałów była żałosna. W porównaniu do Nuprola 2.0, z którego korzystam protech wypada słabo, właściwie to leży i kwiczy. Po uszczelkach w ogóle nie wyglądało jakby tam był jakiś olejek, a gnój z lufy był masakryczny, przy tym praktycznie zerowa powtarzalność strzałów i kasa w błoto. Był to pierwszy gaz w pierwszej replice gazowej i było blisko do zrażenia się do gaziaków. Serdecznie nie polecam! Quote
mareq Posted April 18, 2017 Report Posted April 18, 2017 Skoro pierwsza replika i pierwszy gaz to ten syf był fabryczny. Ja zawsze najpierw czyszczę nową replikę, potem smaruję tam gdzie trzeba i dopiero strzelam. Mam za sobą ze 20 puszek gazu i po protechu nawet uszczelki są niemal suche. Quote
sulferno Posted April 18, 2017 Report Posted April 18, 2017 Pod moją klamkę NBB radzi sobie świetnie od nowości, kolega z glockiem GBB też nie narzekał. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote
Recommended Posts