Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam . :maniak_jezyk2:

Chcę zakupić replikę karabinku RK-01W od firmy BOYI .

Będzie to moja pierwsza replika , więc mam do was pytanie .

Czy będzie ona dobra dla mnie (czyli dla początkującego ) jako pierwsza replika :icon_question:

Oto link : http://www.taiwangun...-real-wood-boyi

I co do niej dokupić na początek np.inny akumulator , nową ładowarkę , nową gumkę hop-up :icon_question:

Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi :maniak_OK:

Edited by OFF
duża czcionka nie sprawi, że wszyscy rzucą się nagle z pomocą
Posted

Będzie dobra. Gumka do wymiany, akumulator i do tego ładowarka też. Z tym, że są to opcjonalne zakupy. Prosto z pudełka też będzie strzelać. Pytanie tylko, czy to Ci wystarczy.

Posted (edited)

Kałachy od Boyia to repliki nie do zdarcia :icon_wink: na ich cholernie pancerny gear box jest to cudo.Każdy RK jest godny polecenia oczywiście wymiana baterii z stockowego chinczyka na pewno na jakiegoś przyzwoitego lipola no i podstawą jest gumka.Jednak do lipo trzeba zaopatrzyć się w ładowarkę mikro procesową jeśli nie chcesz spalić wszystkiego ładując ją zwykłą :icon_smile:

P.S:opcja szukaj nie boli;)

Edited by ilUU
Posted

Wiesz że wpisanie oznaczenia repliki w szukajkę zajęło by znacznie mniej czasu niż napisanie posta?

A czytając poradnik z tematów przyklejonych w ogule nie musiałbyś zakładać tematu.

A i że zaakceptowałeś regulamin nakładający na ciebie obowiązek samodzielnego szukania odpowiedzi.

Tak to niezła replika, ale rk są moim zdaniem lepsze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...