dulus Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 (edited) Witam mam replike g36c chciałbym zakupić do niej precke i tu jest moje pytanie jaką prece najlepiej wybrac do g36c. zastanawiam sie nad tą systema czy jest dobra?? http://zbrojownia.li...products_id=501 Edited July 21, 2013 by dulus
Powała Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 (edited) Mam w moim MP5SD6 Ultimate i sprawdza się zupełnie poprawnie, więc Systema powinna tym bardziej. Pamiętaj tylko, że do precki MUSISZ stosować kulki najwyższej jakości a obecnie do takich należą tylko G&G i MadBull. Edited July 21, 2013 by Powała
dulus Posted July 21, 2013 Author Report Posted July 21, 2013 Mam w moim MP5SD6 Ultimate i sprawdza się zupełnie poprawnie, więc Systema powinna tym bardziej. Pamiętaj tylko, że do precki MUSISZ stosować kulki najwyższej jakości a obecnie do takich należą tylko G&G i MadBull. tak wiem i takie kulki stosuje nawet na stocku dzieki za rade kupie ta systeme Mam w moim MP5SD6 Ultimate i sprawdza się zupełnie poprawnie, więc Systema powinna tym bardziej. Pamiętaj tylko, że do precki MUSISZ stosować kulki najwyższej jakości a obecnie do takich należą tylko G&G i MadBull. a jaka gumke polecisz
you-dash Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Zgadzam się z Powałą, precka Systemy jest w porządku, śmiało możesz ją kupić. Co do gumki HU to standardowo Systema Energy, zielona G&G lub jasny Guarder w zależności od dostępności tych dwóch pierwszych i fpsów w replice.
Powała Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Byłbym zdecydowanie za G&G, taką właśnie mam i jest genialna.
dulus Posted July 21, 2013 Author Report Posted July 21, 2013 Zgadzam się z Powałą, precka Systemy jest w porządku, śmiało możesz ją kupić. Co do gumki HU to standardowo Systema Energy, zielona G&G lub jasny Guarder w zależności od dostępności tych dwóch pierwszych i fpsów w replice. w replice mam 390-400 fps wiec brac G&G zieloną ??
Kacik Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Precka systemy - średnia półka wśród precek, ale kulasy muszą być już lepsze, a nie jakieś chińskie ;) Gumka - zielona G&G. To chyba wszystko w tym temacie :)
you-dash Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 w replice mam 390-400 fps wiec brac G&G zieloną ?? Tak, zielona G&G będzie dobrym wyborem. Wątek się wyczerpał więc zamykam.
Recommended Posts