Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Najpierw zaopatrz się w kulki dobrej jakości, następnie podkręć tą zębatką parędziesiąt razy i zobaczymy. Nie bój się, sprężyna pod wpływem naprężenia nie pęknie, więc kręć śmiało.

Posted

No tak, tylko że ja nie chcę kupowac żadnych kulek tylko sprzedac karabin i nie wiem czy wystawiac jako uszkodzony czy sprawny. Ale po temacie wnioskuję że wystawic jako sprawny.

Posted

No takie pomaranczowe zwykle z bazaru ktore mozna dostac przy kupowaniu pistoletu na kulki za 10 zł.

Kupiłem go bo miałem strzelac w ASG ale jednak nie będę mógł. Poza tym potrzeba mi kasy.

Posted

Nic nie rozwaliłem, poza tym strzelałem z niego tylko koło domu żeby do przetestowac.

Poza tym mam jeszcze gwarancję na niego na 12 miesięcy.

PS. chce ktoś kupic? Z gwarancją itp powiedzmy 350 zł.

Posted

Nie, ludzie kupują lepsze kulki, bo dają dużo większą precyzję strzału i znacznie większą powtarzalność. Plus nie zacinają się w magazynkach. Gumki uszkadzają tylko te z wyraźnymi szwami, takie z kiosku na przykład.

Posted

Lub co gorsza jakaś pęknięta kulka wpadła przez dyszę do Gb :P

Powiedzmy że sobie wymarzyłem ale nie wiem jak można z tego "strzelać" ? te kulki na granat do CQB się nadają tylko.