Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Po dłuższym użytkowaniu sprężynówki mianowicie mossberga 590 postanowiłem przerzucić się na elektryka tzn.http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152200030-Replika-karabinka-Specna-Arms-EC-301.html i tu pojawia sie moje pytanie: czy on nada się na początek ???

Edited by jarek14231
Posted (edited)

A jakie kulki powinienem do niego dokupić?Z doświadczenia wiem ,że mossberg 590 powinien dobrze strzelać na kulkach 0,20g a tymczasem najlepiej strzela na kulkach...0,25g stąd też moje pytanie jakie kulki powinienem użyć http://www.sklep.air...rms-EC-301.html do tego AEG?

Proponuję 0,25 G&G, Madbull'a lub Gauder'a (choć te ostatnie mają mieszaną opinię).

Edited by MrStone
Posted

Gauder xD. Jeżeli literówka, to jedna z mocniejszych ostatnio :P.

Do fabrycznego, przeciętnego elektryka dla najlepszej celności najlepiej ładować kulki 0.25g. Jakie? G&G i Madbull robią najlepsze pod względem stosunku cena/jakość, Guarder'y ostatnio się knocą.

Posted

mam ostatnie 2 pytanka :Tak się zastanawiam nad tłumikiem do powyższej repliki ale jakiej on powinien być długosci -to jest pierwsze moje pytanie ,natomiast 2 pytanie to jakie magazynki do niego pasują i jakie będą najlepsze jakościowo i cenowo?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Posted

mam ostatnie 2 pytanka :Tak się zastanawiam nad tłumikiem do powyższej repliki ale jakiej on powinien być długosci -to jest pierwsze moje pytanie ,natomiast 2 pytanie to jakie magazynki do niego pasują i jakie będą najlepsze jakościowo i cenowo?

proszę pomóżcie
Posted

Tłumik: Jeśli chcesz taki co wytłumia to kup produkcji Silesia Factory (na allegro są bodajże) długości jakiej Ci się podoba, byleby gwint był lewoskrętny.

Kompatybilność magazynków: Tutaj trzeba poczekać na testy i odzew posiadaczy. Miło będzie jak się okaże, że większość magazynków jest z nimi kompatybilna :)

Posted

jakiej on powinien być długosci

Takiej żeby Ci się podobał. Jeżeli zaś chodzi o skuteczność tłumienia, to po żadnym nie spodziewaj się cudów, większość hałasu z AEGa nie pochodzi z "lufy", co mógłby wytłumić tłumik, a z gearboxa.

Posted (edited)

Takiej żeby Ci się podobał. Jeżeli zaś chodzi o skuteczność tłumienia, to po żadnym nie spodziewaj się cudów, większość hałasu z AEGa nie pochodzi z "lufy", co mógłby wytłumić tłumik, a z gearboxa.

dzieki czyli muszę czekać aż ktoś,coś napisze o tych magazynkac.

Następny post napisany w tak niechlujny sposób poleci. Buniek

Edited by Buniek92
Posted (edited)

Rynek wtórny = kupienie używki. Nie musisz kupować nowego shotguna, możesz poszukać kogoś, kto ma samą kolbę na sprzedaż.

szukałem i znalazłem na airsoft-militaria.pl. tego shotguna w wersji long i pisze ,że dotawa będzie wkrótce Edited by jarek14231
Posted

A czytałeś opinie tego sklepu?

I gwoli przypomnienia Zdania w języku polskim zaczynamy wielką literą. Stosujemy też znaki diakrytyczne i przestankowe.

Sorki za błędy.Jeśli chodzi o ten sklep to nie mam zastrzeżeń,ponieważ nie raz w nim zamawiałem.Skoro w tym sklepie mossberg 590 Long już się nie pojawi to czy istnieje jakiś inny sklep,które oferują tą replikę ?