Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Hejka kilka lat temu bawiłem się w marsoc po czasie to olałem i została mi po tym lampka petzla tactikka xp w woodlandzie. Zobaczyłem, że są teraz nowe modele a tą starszą dostałem w prezencie pod kontem reko no i taka myśl mnie naszła czy ktoś by nie potrzebował takiej a ja mógł bym sobie wymienić na model nowszą. Tylko, że tej czołówki nie można nigdzie teraz dostać i mam problem z ustaleniem ceny a dwa, że przeglądając zdjęcia marsocu nie mogę znaleźć nigdzie modelu w woodlandzie wiec kolejne pytanie czy marsoc używał tej lampki w innym kolorze niż czarnym? Głupio by było gdyby się okazało, że jest mega do reko i trudno ją dostać a ja nią ciuram po górach i jaskiniach.

Sorki jak nie trafiłem z miejscem na post nie chce robić bajzlu na forum.

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Panowie, pytanie. Czy wszystkie receivery M4 w MARSOC pochodzą od colta? Chcę, aby mój blaster był tak blisko prawdy, jak to możliwe i zastanawiam się, czy muszę szukać body z trademarkami. Dzięki!

• 3 weeks later...
Posted

Coś dla ciekawych :)

Ostatnio wpadło gdzieś takie zdjęcie - operator MARSOCu z plate carrierem Mayflower APC w firmowym kamuflażu Desert Digital. Zakup prywatny, pan przedstawiony na zdjęciu pewnie chciał, by mu balistyka do pikseli pasowała :p

38188555_1945434385513165_8703650396691759104_n.png.326243b79a345663a38d3e40a16e85e5.png