Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak w klimatach mieszczenia batki w kolbie. Jak wcześniej pisałem mając mosfet w prowadnicy kolby nie chciało mi się kombinować z aku na 2 lub 3 sticki i zamajstrowałem coś takiego - LiPo 11.1 2200mAh. Sorki za jakość ;p

7727022fdeef9d00m.jpg

Posted

Krótkie pytanie dla posiadaczy wersji SA-B01

Frontowa część lufy wystająca przed muszkę wygląda jak przedłużka lufy do kupienia:

31Nm3HEeCAL._SY300_.jpg

Da się ją odkręcić i przykręcić tłumik płomienia bezpośrednio za muszką?

Posted

Specna przestrzelana. SA-01 z gumką G&G i całkowitym stockiem niesie celnie na ponad 50m. Spokojnie trafiałem w sylwetkę człowieka z 50m na pojedynczym ogniu. Jestem bardzo zadowolony z repliczki. Dzwięk typowy dla chińskiej repliki ale na pewno lepszy niz w bojcu i cymie. Polecam.

Posted

Jeśli wymieniacie gumkę to bierzcie zieloną G&G zamiast systemy. Na systemie 375FPS, na zielonej G&G 400 przy tej samej sprężynie. G&G ma dłuższy kołnierz i stockowa dysza lepiej się uszczelnia.

Posted

Za pierwszym razem jak męczyłem się z tymi badziewnymi śrubami to chyba też godzinę rozkręcałem .Po wymianie na śruby dobrej jakości , to 10 minut :-).

Posted

Ktoś się orientuje co to za sprężyna siedzi w specnie (B02)? Długość mniejsza niż np Guarder, równe odległości miedzy zwojami na całej długości, niby daje 400 fps ale wsadzona do KWA SR10 dała 470 fps.

Posted

Replika doszła ^^. Pierwsze wrażenie bardzo fajne. Posiadam model sa-a05. Krótsza niż g36c :). Idealna do cqb. Spasowanie idealne. Wagowo lekka ( zależy jak dla kogo). Pudełeczko z sprężyną usyfione paprochami.Wszystko w pudle latało jak otworzyłem. Kolba lekko się gibie. Miłe dla oka oznaczenia. Składane przyrządy celownicze składają się bardzo luźno. Ma ktoś jakiś sposób na to ?