Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
Posted

Ta seria dopiero co wyszła.

Podobno gearbox ma być ten sam co w pozostałych Specnach, więc mocniejsze sprężyny tak od razu go nie potrzaskają. Body z jakiegoś specjalnie wzmacnianego polimeru.

Jeśli faktycznie utrzymają poziom dotychczasowych Specn to CM.028 okaże się reliktem.

• 1 month later...
Posted

Odświeżę. Ktoś ma już coś więcej do powiedzenia co do emek core? Ostatnio w ramach krótkiej przerwy od karabinka AK myślę o kupnie jakiejś taniej emki dla samego funu z posiadania (fallout wszedł mocno)+ ewentualnie pare razy postrzelać z kolegami. Czy ktoś jest w stanie porównać z biedacymami (głównie pod kątem estetyki i spasowania), bo i tak pewnie przy moim szczęściu obie się rozlecą a zależy mi na cenie- warto dołożyć te ca. 150 zł?

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• 1 month later...
Posted

Orientuje się ktoś czy w starych wersjach Specn występowała szybka wymiana sprężyny? Ponieważ znalazłem ogłoszenie ze "specną" która takowej nie posiada i czy opłaca sie brać starą wersję specn. Pilne jak coś.

Posted (edited)

Czyżby Specna jest na takim poziomie że warto jest w nią pakować HPA? XD

Zobaczcie opis bo to nie tylko body ze stockową lufa + hopek + silnik HPA + regulator + butla.

LINK

Wiem że nie jest to temat o replikach gazowych. Jeżeli naprawdę przeszkadza proszę o usunięcie.

Edited by celtol
Posted

Wysoką precyzję toru lotu kulki osiągnięto dzięki:

- lufie precyzyjnej Tornado™ 6,03 o długości 229mm

- Flat Knob od Modify

~350 na kulkach 0,30g (regulowana)

Ciekawe jak z osią, ciekawe jak trzyma kalibrację o ile w ogóle jakaś kalibracja była robiona :P

Już z AEG'ami są takie jaja, że szkoda gadać. Nie powiem, specna idzie w górę ale nadal daleko jej do markowych replik. Lepiej poprosić o pomoc hpairsoft.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Orientuje się może ktoś gdzie dostanę koła zębate do SA-B02 ?

Oryginalne czy dowolne? Jak już wymieniać zęby, kup coś lepszego.

czy ktoś kto ma specne a06 ( https://gunfire.pl/p...6-Half-Tan.html ) próbował odkręcić firmowy tłumik płomienia? planuje wymiane szyny i tłumika i ni cholery nie moge ich odkręcić :(

Tam jest śrubka dociskowa, najpierw ją odkręć. Odkręcaj w prawą stronę.