Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć mam problem dotyczący nowo zakupionej repliki pistoletu na GBB, kiedy nabijam magazynek gazem, robię to dobrze lecz gas nie wpada cały do magazynka tylko tryska na boki uwalniając się, proszę o pomoc

Posted

Miałem podobną przypadłość, magazynek odesłałem na gwarancję. Po 25 dniach serwis Gunfire nie stwierdził usterki. Winowajcą okazała się wadliwa butla gazu. Z nowej butli magazynek w końcu dało się nabić gazem. Straciłem tylko czas i pieniądze na wysyłkę.

Posted (edited)

Mi gaz ucieka, jak ładuje magazynki do Hi-Capa TM.

Szukałem swego czasu tych zapalniczek z oringami.

Znalazłem tylko takie bez.

Daj zdjęcie albo linka do takiej z oringiem.

Z góry dziękuje.

Edited by pablo79
Posted

Pablo, takie gumki są w każdej zapalniczce. Wystarczy że wykręcisz i rozbierzesz ten element którym wychodzi płomyk. Gumka blokuje sprężynkę nanizaną na rurkę palnika. Taka sama gumka jest w zaworkach ładowania, ale pozyskanie jej też wymaga wykręcenia zaworka.

Posted

Jak nie masz zapalniczki i nie chcesz niepotrzebnie się bawić z wyciąganiem z niej oringów, to cienka gumka recepturka przycięta na odpowiednią długość sprawdzi się równie dobrze...