AthEghtern Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Temat dotyczy gumki hop up Madbull Shark 60 Degree Czerwona. Na początek krótka recenzja W zestawie otrzymujemy: 2 gumki hop up 2 dystansery typu H Gumka jest wykonana dobrze. Widać łączenia między ząbkami wewnątrz gumki. Są one niesymetryczne.Jest ona minimalnie grubsza od zielonej G&G, przez co ciężej ją poprawnie włożyć w komorę Masady od Magpula. W moim przypadku gumka była trochę ściągnięta w dół od góry. Wbrew zapewnień producenta założenie gumki wymaga więcej doświadczenia niż zielona G&G. Testy przeprowadzałem na Masadzie ACR ze stockową lufą 11.5 cala na kulkach 0.25 g G&G. Gumka Madbulla znacznie poprawia lot kulki, która leci idealnie prosto przez cały zasięg skuteczny (55m) repliki. W przypadku zielonej gumki G&G kulką zaczyna "nosić" na 50 metrze. Zatem gumka Shark jest skuteczniejsza. W moim przypadku gumka czasami wykrzywia się, czyli kołnierz wraz z jednym ząbkiem zaczyna odstawać, przez co znosi kulkę. Mam nadzieję, że dotyczy to tylko mojej repliki, bo gumka działa bardzo dobrze :) Quote
Recommended Posts