mateo1234 Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Witam, mam pytanie: czy dolne zaworki w magazynkach KJW sa takie same we wszystkich modelach? Mam Siga P226 i jeden mag puszcza gaz dolnym zaworkiem- nie wiem czy musze kipuc zawore, nowy mag do siga czy tez jakikolwiek mag od KJW i przelozyc zaworek? Zauwazylem brak malej okraglej uszczelki w miejscu ladowania gazu- czy mozna ja czyms zastapic? Quote
aetryu Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 nie wiem jak z zaworkami od KJW, ale jesli chodzi o substytut dolnej, zewnętrzej uszczelki kiedyś awaryjnie wsadziłem zwykłą uszczelkę od zapalniczki. Nie działało to perfekcyjnie, gaz i tak puszczał, ale na 22-26 strzałów wystarczało. Quote
mateo1234 Posted June 28, 2013 Author Report Posted June 28, 2013 Dzieki- napewno sprzawdze jak to sie spisze. Czekam na dalsze propozycje :P Quote
sebolek Posted June 28, 2013 Report Posted June 28, 2013 puszcza ci dziurkami w magu? mam też P226 i puszczał dziurkami to musisz zdjąc zaworek i owinąć teflonem ten kwadrat co wchodzi w skorupę :) by było szczelnie Quote
Recommended Posts