Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim ;).

Chciałbym się zwrócić z zapytaniem czy warto kupić replikę G&G m4 raider,ponieważ mam dylemat pomiędzy G&G , m4 cyma(cm008) i rk-06.Wiem ,że ostatnia replika jest dobra i ciekawa jednak chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o G&G i Cymie(tak szukałem ale wiele nie ma na temat obydwu replik).To będzie moja 2 replika.

Proszę o rozbudowane odpowiedzi(nie "bierz rk").

Dzięki z góry i pozdrawiam.

Posted

Bierz RK, to pewniak ;).

Tylko wersję SW najlepiej (nie wiem czy RK06 ma takową ;p, ale chyba tak).

Ja bym nie ryzykował z innymi replikami, a moi koledzy mają RK i chwalą ;).

Posted (edited)

Bierz RK, to pewniak :icon_wink:.

Tylko wersję SW najlepiej (nie wiem czy RK06 ma takową ;p, ale chyba tak).

Ja bym nie ryzykował z innymi replikami, a moi koledzy mają RK i chwalą :icon_wink:.

Jest na gunfire tylko taka :icon_biggrin:

Ale jeszcze chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o tamtych replikach ;)

Edited by koksiarzkosiarz
Posted (edited)

G&G są bardzo fajne jednakże jest jak mówisz - strach jest coś w nich ruszać. Jeżeli chciałbyś jakaś fajną emkę to poponowałbym KWA albo EA, które są polecane przez większość użytkowników. Oczywiście zrobisz jak będziesz chciał - użytkownicy mogą tylko poradzić. Jak chciałbyś emkę lub coś z jej rodziny to bardziej bym się nastawiał na GFC albo JG lub markowe repliki od firm jak KWA czy EA - tutaj musisz mieć już 1000zł na replikę bo do broni musisz dokupić dobrą baterię,a przy okazji wymienić gumkę HU. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW - szkoda śmiecić forum : )

Edited by HeXs
Posted

Jak dla mnie - nie warto. Korpus ZnAl-owy, nawet nie wygładzony, źle spasowany chwyt przedni, pseudo lufa precyzyjna, słabe zębatki a cena/jakość zdecydowanie słabo wypada.

Takie mam doświadczenia z serią z 2010 lub 2011 roku. Plus pękająca sprężyna M90 :).