Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted
To ze wczesniej nie zszedl Ci lakier z gwintu (co mnie zdziwilo, bo schodzi bardzo szybko) tlumacze sobie jedynie mozliwoscia braku lub rzadkiego uzytkowania tlumika.

Zgadles ;) A dokladnie z druga opcja ;)

A co do gryzienia - prawda ze zeby bola?

HA! I tu Cie mam ;P Nauczony Twoimi doswiadczeniami ino lekko musnalem zabkami wyzej wspomniany element i tak oto wilk syty i zabki cale ;P

Niedlugo przez SOCOM'y dentysci zaczna zacierac rece .

Juz widze headline-y reklam.

Ta Pani ma SOCOMA, a jednak ma zeby zdrowe na 7mke ;) - Twoj sierzant uzywalby pasty... :)

pozdrawiam ;)

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powrócę do tematu gwintu. To, że w pistolecie jest metalowy, każdy już wie. Jednak w tłumiku gwint jest najprawdziwszego plastiku (niestety do połowy mi się wytarł - o strzelaniu z tłumikiem mogę zapomnieć - w którą stronę nakręcę, w tą strzela :? )

Pozdro

Posted
ale mi sie dlamala calkowice jedna strona i nawet jak wkladam maga to wszystkie kulki mi wylatują ;/ please HELP

mi też się tak stało ale szybka akcja "super glue'' i nawet nie widac ze było klejone

• 2 weeks later...
Posted

Kupiłem używanego socoma i mam co do niego pytanko:

Czy szparka w części, która jest widoczna po odsunięcu zamka z przodu, <chyba hop-up:P> jest normalna. Czy szparka ta świadczy o wadzie pistoletu?

POMOCY! :cry:

Posted
Kupiłem używanego socoma i mam co do niego pytanko:

Czy szparka w części, która jest widoczna po odsunięcu zamka z przodu, <chyba hop-up:P> jest normalna. Czy szparka ta świadczy o wadzie pistoletu?

POMOCY! :cry:

Tak ta szpara jest normalna , przynajmniej ja też tak mam .

Posted

Uff...

Dzięki.

Możecie mi jeszcze powiedzieć mniej więcej jak ustawić hop-up, żeby kulki leciały prosto z tłumika. Jak na razie to albo lecą krzywo, albo lecą po 3 na raz :roll: Jak zdejmę tłumik to wszystko jest ok w większości ustawień hop-up'a.

:x

[ Dodano: 13 Maj 2006 13:16 ]

Z początku myślałem, że to wina tej szparki... :P

Sorki za post za postem

Posted

no to jak chcesz strzelać z tłumikiem to musisz se ustawić hopup [zdjac zamek i w srodku masz takie pokretelko], a jesli chcesz strzelac bez tlumika to musisz spowrotem regulowac hopup ;)

Posted

Zdejmij zamek. Było już w tym temacie to pisane - CZYTAJ!!!!

[ Dodano: Wto Maj 16, 2006 3:32 pm ]

Co do tego LAMa to na Mk23 pasować raczej nie będzie. Natomiast na USP Tacticala powinien. Taki mniejszy SOCOM z LAMem. Marzenie 8)

Posted
Jak wyregulować  dobrze hop up bo strasznie mi niesie kulki do góry.

zdejmujesz pokrywe komory zamkowej i krecisz sobie taka zebatka ktora jest za lufa ;] z reszta jak zdejmiesz pokrywe to zobaczysz :)

Posted
Hmm ten wchodzi na RISa więc nie spodziewałbym się cudów :) I chyba jest w tym normalny laser.

Pozdro

jak bedzie trzeba to zebami wyprofiluje te szyne ;P

Posted

a niewiecie może jak się rozkłada tłumik socoma? bo mam z nim problem,ponieważ przysłano mi z serwisu tłumik ze złamanym gwintem i chciałbym go jakoś naprawić bo lufa lata na wszystkie strony.trzeba dobrze ustawić i skleić

Posted

tego tlumika chyba sie nie da rozebrac [chyba] bo mi to wyglada na taka chinska robote ze 'zlozysz ale juz nie rozlozysz'

...mi raz tlumik upadl na podloge i lufa latala ale go wyregulowalem bez problemu ;)