Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To NIE jest żaden nowy produkt ten laserek. Widać na pierwszy rzut oka laserek z Allegro plus samoróbka przełącznik i samoróbka montaż. I to nie jest zdjęcie oryginału! Oryginał miałby bicia fabryczne na zamku :]

Pozdrawiam

Posted
To NIE jest żaden nowy produkt ten laserek. Widać na pierwszy rzut oka laserek z Allegro plus samoróbka przełącznik i samoróbka montaż.

Nowy produkt z fabryki VHM myślę, iż prezentuje się bardzo dobrze Twisted Evil

Zakladam ze VHM=Vaderski Home Made, wiec wszystko sie zgadza ;-)!

Ale fakt, do LAM'u toto malo podobne - bardziej pasowaloby do USP, bo ono mialo taki wynalazek na wyposazeniu w... hmmm, Grey Fox wie o czym mowie ;-)!

Posted

A ja mam pytanie do trwałości gwintu pod tłumik, czy to jest plasticzek czy metalowy gwint pod tłumik ?

I jaka różnica jest między gunem z military a z machinguna bo ten z MG jest tańszy ;)

Posted

Nie tylko - to zupelnie inne guny. Nie jest to tez zwykla "latarka z laserem" - system LAM jest bardoz trudny do dostania i wielokrotnie podkreslalem ,ze jesli ktos kupilby tego guna a okzalo mu sie to zbedne, to ja bym ten lement od niego bardzo chetnie odkupil za rozsadne pieniadze. Inna sprawa ze SOCOM'y KSC i TM ( te z LAM'ami) to podobno duzo lepsze sprzety, a ja powiem tak - wszystkie sie sypia, wiec po co przeplacac?

Posted
No mowimy o tym co wystaje z pistoletu, co ma gwin i na co nakrecamy tlumik, tak? Wiec ukrzyzuj mnie, ale to jest METAL!

Swojego socoma sprzedalem koledze z grupy wiec jak tylko go dopadne to pogryze ten cholerny gwint zeby zobaczc. Na te chwile zostaje przy swoim - jesli to jest metal to jest wyjatkowo plastikowy :P

Posted

Wlasnie probowalem pogryzc i bola mnie zeby :-). Zimny, twardy METAL, jak nic! Na dodatek schodzi z niego lakier, wiec wyraznie to widac... Chyba, ze chodzi Ci o inna czesc i nie mozemy sie dogadac...

Posted

Ja w sprawie gwintu... skoro mlin klnie się na bogów że plastik, a maxavelli daje się za to, że gwint to metal - ukrzyżować, to albo ktoś pierdzieli(tylko w jakim celu?) - albo mówicie panowie o klamkach z różnych firm?

Posted

Hyh, watpie zeby byla taka mozliwosc. Wiemy z Maxem ze mamy te same klamki bo swego czasu wysylalem mu jeszcze Pmy z zapytaniami o TEGO socoma ;)

Szkoly sa dwie:

-albo ja sie myle (nie mam w tej chwili socoma w rece)

-albo mowimy o innej czesci i nie mozemy sie dogadac (w co watpie).

A, ze ufam talentom neuroleptycznym maxavelliego zostanmy poki co przy jego wersji...przynajmniej doptoty nie bede potrafil udowodnic lub tez obalic swojej ;)

(jesli to bedzie metal to oficjalnie mianuje sie idiota dnia :F )

Posted

Dobra, jesli to bedzie plastik to ja mianuje sie debilem miesiaca (tytul przyznawany przez redakcje PSX Extreme). Ale watpie zebysmy mowili o roznych elementach - mowimy o tej gwintowanej czesci,wystajacej z lufy, ktora praktycznie odroznia SOCOM'a od P8, prawda?

A co do moich talentow neuroleptycznych : ide wlasnie moje obolale zeby wyleczyc zimnym piwem :-).

Posted

Ok jestem Wiejskim Glupkiem (usmiecha sie w strone maxavelliego)

Otoz wyzej wspomniany element wyglada na plastik (i to do tego taki o ktorym mowimy "plastik-fantastik") a jednak jest metalowy!

Wczoraj na strzelance przyjrzalem sie blizej temu elementowi i -no dorba zdradze sie- ugryzlem go ;)

Lakier zlazl, metal ;) (wygladahjacy na dupoaty, a jednak metal ;) )

Zwracam Honor Maxowi!

Posted

Puszczamy w niepamiec, jako ze przyznales sie do bledu - a ja to cenie w ludziach ;-).

To ze wczesniej nie zszedl Ci lakier z gwintu (co mnie zdziwilo, bo schodzi bardzo szybko) tlumacze sobie jedynie mozliwoscia braku lub rzadkiego uzytkowania tlumika.

A co do gryzienia - prawda ze zeby bola? Niedlugo przez SOCOM'y dentysci zaczna zacierac rece ;-).

SAMCRK - to ta sama replika! Wiem bo mam, i poznaje po wykonaniu i chociazby pudelku... Problem w tym ze cena na military.pl jest ABSURDALNA... Krakman mial w jeszcze lepszej niz MachineGej (a i gwarancja pewna), ale niestety chyba skonczyl im sie asortyment. Piszcie do Krakmana, to moze znow wrzuci SOCOM'y na sklep ;-)...