Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
mozna by to dolaczyc do tematu fotkowego z socomem w tym dziale. wyslij pma do moda, powinni sie zgodzic.

posłałem- moze sie nadadza do publikacji.

Potwierdzam działanie sprzętu przy temp. -28'C . gazu starczyło na cały magazynek a jeszcze trochę zostało

Posted
A ja proponuje wrzucic to tutaj - to wkoncu instrukcja a nie prezetnacja wygladu... Ja w kazdym razie jestem chetny!

Tia, ale skoro tamten jest przypiety to pozniej nie umknie w tlumie innych tematow, a wartosc dydaktyczna zdjecia vaderskiego maja troche wieksza ;)

zreszta linki do imidższaka mozna dac tez tutaj :)

Posted
a wartosc dydaktyczna zdjecia vaderskiego maja troche wieksza  

Dzięki :)

Mod chyba stwierdził iż moje fotki sa kiepskie.............

A teraz coś z zupełnie innej beczki: czy spotkaliście się z repliką Tokio Marui? A konkretnie chodzi mi o to czy ma on więcej metalowych bebechów od KJW?(bo zakładam że zewnętrzny wkład abs jest podobny) oczywiście pisze tu o mk23 bez bb

Posted

>>Mod chyba stwierdził iż moje fotki sa kiepskie.............

to wrzuc je tutaj moze. sami ocenimy :)

Generalnie to od marui widzialem wylko z LAMem za cene jakos 2,5 raza wieksza niz ten stti (or KJ jak kto woli) ;) nei wiem czy implikuje to lepsza jakosc bebechow, czy placisz poprostu za latareczke i laserek.

a tu jest sprezynka (w opisie masz co jest metalowe)

http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...6353e72156fee58

Posted

Ten LAM nie jest warty nawet polowy tego co replika KJW ;-). Ot, taka prosta imitacja dla klimatu, ale ani latarka ani laser nie nadaja sie do niczego. Co nie zmienia faktu ze chatnie bym taka kupil (klimat z MGS...).

Posted

rzeczywiscie, niektore zdjecia sa lekko rozmazane.. Ale Imo im wiecej, tym lepiej. Kilka pytan:

czy obecnosc takiego laserka przeszkadza w jakis sposob w chowaniu broni do kabury udowej ? (haczy cos ?)

I nastepne: jaka kabure kupic do tego socoma ? Z tego co widac (i mozna wyczytac), pistolet jest dosc duzy.. W ktoryms z tematow bylo napisane, ze nie pasuje do "standartowych" kabur, a ze nie mialem stycznosci z zadna, dosc ciezko mi ocenic co jest standartem, co zas nie.

W miare mozliwosci prosze o kilka opinii i ew linkow do konkretnych produktow...

pzdrr

Posted

Laser na pewno nie umila zycia w zwiazku z kabura. Ja nie uzywam lasera, ale uzywam kabury do Desert Eagle lekko docietej, zeby zmiescila sie olbrzymia oslona spustu - za calosc (ciecie skory + maskowanie) zaplacilem 2 ,5 zl u rymarza - sprawdzcie kto u Was w miescie swiadczy takie uslugi. Kabura z szelkami do DE to wydatek rzedu 40 zl!

EDIT : W porownaniu do mojego AEG'a (WELL R-6) regulacja HU wydaje mi sie jakas taka mizerna - ta zebatka wykonuje moze 15 stopni obrotu i tyle (wedlug podzialki powinna okolo 160). Co nei zmienia faktu ze przy pierwszym lepszym sutawieniu przerobilem go na armate ;-). Teraz nie bede kombinowal, wybiore sie na wiosne w teren i tam spedze godzine-dwie na regulacji i testach. Dzieki za instrukjce, pozdrawiam!

Posted

Replike na pewno pomiesci, bo wynika to z opisu. Machinegun ma renome... Ja bym napisal majla i brutalnie spytal, choc ostatnio ponoc w ogole nie dbaja o klienta i obchodzi ich tylko kasa. Ale co szkodzi sprobowac ;-).