Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czy wie ktoś może jak się nazywa układ odpowiedzialny za ogień pojedynczy w replikach? Chodzi o jak najprostszy, schemat mile widziany.

Posted

tego nie wiem, ale jak masz cierpliwość i czas to możesz zrobić taki układ sam, tylko nie bierz się za coś takiego jak nie masz podstaw elektroniki.

Posted

O to, tylko że potrzebuje na napięcie 4,8v, a to jest od 5v. Staram się zmontować coś użytecznego z tego: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-522-Pistolet-na-kulki-UZI-MINI-D93.html Zamierzam wstawić dłuższą, precyzyjną lufę, dorobiłem drucianą kolbę, części będą stopniowo wymieniane na metal a teraz jestem na etapie elektroniki.

Chociaż w planach jest też nowa sprężyna, akumulator i silnik to wtedy to by było ok... Ostatnie pytanko, czy da się dostać mniejsze?

Posted

Szczerze wątpię, aby części tego czegoś były kompatybilne ze standardem TM. Więcej dołożysz kasy do tego badziewia niż jest warte, a i tak nie będzie nigdy dobrze strzelać.

Posted

To tak jakbyś z Tico próbował zrobić ferrari. Wątpię, że ci się uda, prawdopodobnie nie znajdziesz pasujących części. Nawet jeżeli, to i tak pewnie długo nie pociągnie.

Posted

Gra nie warta świeczki mówiąc krótko.

Lepszym pomysłem jest małe lipo 7,4V do AEPa Cymy. Mają poniżej 200fpsów a na takim lipolku to naprawdę fajny rof :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...