Mielnik Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 (edited) Jak już w temacie posiadam replikę karabinu M4 CQB i chcę polepszyć jej celność i pytanie brzmi jak ? Oglądałem już parę tematów i wywnioskowałem żeby kupić taki oto zestaw : http://www.specshop....ka_HopUp_-_RH65 http://www.specshop....363mm_-_M4,_M15 (aktualizacja, wiem że lufy nie na stanie) Może macie jakieś lepsze pomysły co do poprawienia celności tej że repliki co do długości lufy i jej średnicy jestem otwarty na propozycje, ale z kolei nie chce wydawać więcej niż ok. 100 zł. A co do hop-up'u to stwierdziłem że właśnie wymienię samą gumkę i jeżeli to nie zadziała to kupię całą komorę. Proszę o pomoc w temacie najlepiej osób które spotkały się z tym samym problemem i poradzili sobie z nim (co do tematów na forum to przejrzałem i sugerowałem się nimi przy wyborze tego typu części). Edited June 20, 2013 by Mielnik
Buniek92 Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Gumka Systemy i kulki G&G. Wystarczy Ci. +1 Temat uważam za wyczerpany. :icon_lol:
Drożdzu Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Do 100 zł będzie raczej ciężko z lufąi gumką... Co do lufy to nie bierz madbulla - te lufy to loteria, czasami pomogą a czasami nie. Lepiej już zainwestuj w Guarderowską albo w Systemę ( ja do mojej emeczki G&G dałem właśnie Systemę 6.04 229mm i poprawa była odczuwalna :icon_razz: ) Co do gumki to Systema Energy, zielona G&G albo przeźroczysta Guarderka :icon_razz2: Zanim będziesz chciał kupować nową komorę to spróbuj jeszcze zrobić teflon-fixa. Może się okazać ze 1.20 zł (cena taśmy teflonowej) może poprawić osiągi repliki tak, ze zakup nowej komory może być niepotrzebny :icon_biggrin:
CerberBP Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 To jest seryjna M4 CQB czy składak? Jeśli masz problemy z celnością w składaku to potwierdź jaki tam siedzi typ cylindra i długość lufy. Jeśli seryjna to wcześniejsze odpowiedzi radzą godnie :)
Mielnik Posted June 22, 2013 Author Report Posted June 22, 2013 Ok zakupię gumkę systemy. Dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia.
Recommended Posts