Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zakupy i tuning replik wykonywałem wielokrotnie i zawsze byłem zadowolony.Kontakt ze sklepem najczęściej telefoniczny, niezależnie od pory dnia- hihi ,gorąco polecam sklep i serwis.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Zrobiłem ostatnio zakupy w tym sklepie i wszystko było w jak najlepszym porządku. Obsługa cierpliwie odpowiada na wszystkie maile dot. sprzedawanych towarów. ;) Towar dobrze zabezpieczony. Szczerze polecam.

Do tego trafiają się u nich prawdziwe promocje, a nie jak w niektórych sklepach, że w trakcie promocji cena jest wyższa niż przed... A ja na przykład cenię sobie uczciwe podejście do klienta.

Edited by B-E-D-A
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kolejne udane zakupy w tym sklepie. Paczka spakowana w niecałe 2 godziny po złożeniu zamówienia. Szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony. Ciekawy asortyment, który często jest niedostępny w innych krajowych sklepach. Szczerze polecam.

• 7 months later...
Posted

Jako, że dawno nie było komentarzy na temat sklepu AIRSOFT ARMORY i składając zamówienie czułem lekki niepokój "a co to będzie", śpieszę poinformować: funkcjonują, kaszany nie odwalają.

Znośny czas realizacji (zamówienie złożone w poniedziałek, późnym wieczorem - doręczenie piątek), dość duży wybór kulek w bardzo atrakcyjnych cenach.

Posted (edited)

Ja dorzuce 3 grosze i powiem tak - kontakt genialny, w tygodniu w godzinach popołudniowych dostawałem odpowiedz na maila nawet po kilku minutach. Wysyłka w mig po wpłacie, towar na drugi dzień u mnie. Asortyment bardzo szeroki, dużo rzeczy niedostępnych nigdzie w kraju. 6/6.

Edited by zielen
  • 9 months later...
Posted (edited)

Od siebie mogę powiedzieć tak - kontakt świetny, lecz niestety swojego konta na pewnym znanym serwisie aukcyjnym nie przypilnowali, przez co dostałem informację o braku dostępności pewnej rzeczy na której mi bardzo zależało.

Edited by TNTx2
  • 2 weeks later...
Posted

Kupiłem szkielet retro arms do V2. Jestem w 101% zadowolony. Właściciel mega komunikatywny, odpisuje niemal natychmiast, a wysyłka też natychmiastowa.

Polecam,

N.

• 2 months later...
  • 9 months later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Pierwsze zamówienie. Przyszło szybciutko, a potrzebną część dostałem u nich nie dość że taniej niż w innych sklepach, to jeszcze jako jedyni ją mieli. Także duży plus.

ALE w mailu z przypomnieniem hasła dostałem swoje hasło plaintextem :icon_eek: także polecam używać jakiegoś unikatowego :icon_wink:

Edited by kukunamuniu
Posted

Chyba jeden z bardziej prokonsumenckich sklepów asg w PL. Duży plus także za ofertę, która w większości nie jest redystrybucją GF/TG/Speca jak u całej reszty.