Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Zamówienie zrobione przy okazji zakupu w komisie glocka od właściciela sklepu. Jak najbardziej da się z nim dogadać. Za wielki + należy dodać, że jest bardzo dobrze zaopatrzony we wszelkie produkty g&g (szczególnie chodzi mi o kulki). Można znaleźć w ofercie kilka perełek rzadko dostępnych gdzie indziej. Pewnie nieraz coś jeszcze tam zamówię. Jak najbardziej polecam ;)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Złożyłem pierwsze zamówienie. Kontakt wzorowy, sprzedawca uprzejmy, paczkę nadał tak jak należy. Przesyłka wprawdzie jest w doręczeniu, ale stawiam, że będzie wszystko dobrze. Odezwę się jak dotrze. Jak na razie, to polecam!

Post, pod postem, ale już Edyty nie mogę zrobić niestety.

Więc tak, paczkę otrzymałem w tym dniu, w którym prosiłem by była. Zapakowana tak, że gdyby był tam aparat tlenowy, to szybciej bym się udusił, niż do niego dostał, ale że to była preclufa i chrono, to obyło się bez duszności :icon_wink:. Świetnie zabezpieczona lufa, w tubę oraz wyłożona folią bąbelkową. Nie miała prawa się uszkodzić nawet przy rzucaniu paczkami przez kuriera. Chrono był również świetnie zabezpieczony. Poza tym wszystko działa, na e-maile odpowiadają bardzo szybko. Ja jestem zadowolony z zakupów. Obyło się bez problemów i z pewnością jeszcze u nich złożę zamówienie.

POLECAM!

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj odebrałem dwie Giety- Umarexa po przeglądzie, bo przestał reagować na spust i JG po tuningu i przeróbce ze zwykłej wersji C na orisowaną K. Wymienione bebechy, podniesiona moc do ok. 480 fpsów. Jeszcze nie było testów polowych, ale po weekendzie wszystko będzie wiadomo.

Serwis i tuning przeprowadzony bardzo szybko i niedrogo(dopóki sam nie zacząłem wymyślać dodatków, hahaha). Bardzo dobry kontakt. Wszystko uzgadniane mailowo lub telefonicznie. żadnego problemu z terminami. Zdecydowanie polecam.

• 2 months later...
Posted

Bardzo ciekawy asortyment, wiele rzeczy kompletnie niedostępnych w Polskich sklepach ASG. Najlepszy kontakt e-mail z jakim przyszło mi się spotkać. Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka oraz ciągłe dostawy nowego asortymentu. Jak dla mnie jeden z najlepszych sklepów asg w Polsce. Polecam!

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Również polecam ten sklep. Wzorowy kontakt telefoniczny, dostępność ciekawych produktów, świetnie spakowane paczki, szybka wysyłka i wiele innych zalet.

Dziś np. zadzwoniłem do sklepu z prośbą o sprawdzenie kompatybilności pewnych produktów, gdzie od razu zaznaczyłem, że nie będę ich kupował. 10 minut później wszystko wiedziałem.

Serdecznie pozdrawiam załogę sklepu i dziękuję za dotychczasowe transakcje.

Posted

Zapytałem o kompatybilność sprzętu i mail został olany więc raczej nie polecam tej formy kontaktu z nimi.

Kiedy i na jaki adres nadano maila. Pełne informację proszę, a nie pół zdania. Szmer

Ok, w takim razie pozwolę sobie napisać, że upłynęły pełne 4 dni robocze (5 jeśli liczyć sobotę).

A żeby nie tworzyć zbędnych konwersacji proszę moda o posprzątanie tematu i zostawienie tych tego co rzeczowe.

• 2 months later...
Posted

Mega sklep! Pierwsze zamówienie i od razu trafia do moich ulubionych :) Wczoraj zamówiłem lunetę, dzisiaj mam ją u siebie. Wszystkie oznaczenia oryginału, optyka bez najmniejszej skazy, działający światłowód... Super!

Na pewno nie będzie to moje ostanie zamówienie w tej firmie. Przy tak ciekawym asortymencie, świetnych cenach i super obsłudze nie ma się co zastanawiać.

Wieeelki plus i gorąco polecam!

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Kolejne zamówienie. Wszystko szybko i bezproblemowo.

Jedyne co mi nie pasuje to sposób wysyłki. Jedyna opcja to kurier, do tego dość drogi. Średnio mi pasuje taki sposób dostawy, bo nie mogę się zgrać z dostawcą. Różnie teraz bywam w domu i nie mogę tego zaplanować. Wolałbym pocztę, żeby odebrać paczkę na spokojnie z pobliskiego oddziału, a najlepiej Inpost - szybciej, wygodniej, taniej.

Poza tym żadnych innych wontów nie mam :D

• 1 month later...
Posted

Wielki props dla serwisu Airsoft Armory

Wysłałem do nich do naprawy swojego Stark G19 chociaż kilka innych chwalonych serwisantów z forum się poddało. Nie kupiłem go u nich, a i tak zajęli się tematem absolutnie wzorowo.

Jak na ilość czasu spędzonego przy tej replice przez serwisanta cena naprawy okazała się również bardzo niska.

Posted

Kolejny sklep który pisze, że w zestawie z gumkami Maple Leaf znajduje się dystanser, a w rzeczywistości się nie znajduje.

Ok, sprawa wyjaśniona szybko i pozytywnie. Zostanie wysłany do mnie brakujący dystanser. Więc sklep nadal trzyma świetny poziom i nie ma się do czego przyczepić. Oby tak dalej, bo chińszczyzna niskich lotów zalała kraj, a brakuje sprzedawców ciekawych i użytecznych fantów, ze zorganizowaną obsługą, jak AirsoftArmory!

• 1 month later...
Posted (edited)

Właśnie przed chwilą dojechał do mnie kurier z przesyłką (replika broni bocznej) z rzeczonego sklepu. Zatem po kolei. Kontakt ze sklepem rewelacyjny, chyba oprócz Cytadeli ASG, to najlepsze podejście do klienta jakie dotychczas spotkałem. Odpowiedzi na kilka maili, które wysłałem z zapytaniem, błyskawiczne - tego samego dnia, a nawet po około godzinie - i wyczerpujące. Oprócz tego kilka razy do nich dzwoniłem i również było miło oraz profesjonalnie (raz nawet sami oddzwonili po kilku chwilach, po tym jak najwidoczniej ktoś nie zdążył odebrać). Sama przesyłka całkowicie zgodna z zamówieniem, pancernie opakowana w folię bąbelkową, faktura w widocznym miejscu, nie trzeba szukać gdzieś po zakamarkach. Wysłane i doręczone w 2 dni. No i załapałem się na fajne rabaty (w sumie jakieś 15%). Jedynie co mozna poradzić temu sklepowi to większa mozliwość wyboru metod płatności i wysyłki, ale to w sumie drobiazg. Polecam!

Edited by wredny_bo_trzeźwy