Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Hej!

Zamierzam kupić nową replikę. Problem w tym, że OCZYWIŚCIE jak zawsze na oku mam dwie. (xD)

Którą z doświadczenia lub ogólnie polecilibyście? :icon_neutral2:

1. CM 0.28 Tactical

2. G36C (G608-8 ) Firmy JG

P.S. Gram jako SZTURMOWIEC

Z góry dzięki :icon_smile:

Posted

Bierz dla Twojego oka ładniejszą :icon_biggrin:

Który raz już zaczynasz przygodę z ASG? (Problem w tym, że OCZYWIŚCIE jak zawsze na oku mam dwie.)

Źle to mi wyszło :D Tu chodzi o to, że (niestety) trudno mi się decydować, gdy mam do wyboru dwie lub więcej rzeczy :)

Pozdrawiam

Posted

W pełni zgadzam się z przedmówcą, tylko znajdź wersję na STANAGi (magi od eMki) bo te od giety są do bani :icon_confused:

Popieram. Mam używam. Nie ma lepszych magów niż te do M4.

Posted

Trwa walka między JG, a BOYI, musisz sam niestety poczytać i podjąć męską decyzję.

Gieta boyi - kopia aresa, blowback i ładne wykonanie zewnętrzne. W sumie to nowość na rynku, ale jest już o niej dosyć obszerny temat.

Gieta jg - system tokyo marui, sprawdzona i niezawodna, aczkolwiek podobno nowsze wersje są gorsze od starych.

Posted

Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna.

Posted

Ogólnie seria od 0.41 w zwyz jest niczego sobie.

Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna.

kto w lublinie ma giete od bojca? nie widziałem żadnej do tej pory, prócz mojej :D
Posted (edited)

Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, (...)

Z tego co czytałem na Forum, w Giecie BOYI, podobnie jak w ARES-ie, EBB łatwo wyłączyć i po problemie.

(...) bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna.

Z tym się zgadzam.

Edited by Powała
Posted (edited)

Odpowiedz sobie na pytanie co cie bardziej jara (lans czy działanie).

Jesli lans to kup uber-pro realistyczna G36 od Boyi jesli chcesz działać to kup coś sprawdzonego do czego masz dużo części zamiennych które wcześniej czy później będą potrzebne.

Co do zakupu repliki EBB i wyłączania w niej BB to jest to dla mnie zupełnie niezrozumiale, po co płacić za coś co i tak zdemontujesz??

Koniec końców decyzje podejmij sam obie z wymienionych replik G36 ma swoje zalety - zależy co się komu podoba i co dla kogo jest istotne.

Edited by chomik_pl