agentsamon Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Hej! Zamierzam kupić nową replikę. Problem w tym, że OCZYWIŚCIE jak zawsze na oku mam dwie. (xD) Którą z doświadczenia lub ogólnie polecilibyście? :icon_neutral2: 1. CM 0.28 Tactical 2. G36C (G608-8 ) Firmy JG P.S. Gram jako SZTURMOWIEC Z góry dzięki :icon_smile: Quote
Rosomak15 Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Bierz dla Twojego oka ładniejszą :D Który raz już zaczynasz przygodę z ASG? (Problem w tym, że OCZYWIŚCIE jak zawsze na oku mam dwie.) Quote
agentsamon Posted June 6, 2013 Author Report Posted June 6, 2013 Bierz dla Twojego oka ładniejszą :icon_biggrin: Który raz już zaczynasz przygodę z ASG? (Problem w tym, że OCZYWIŚCIE jak zawsze na oku mam dwie.) Źle to mi wyszło :D Tu chodzi o to, że (niestety) trudno mi się decydować, gdy mam do wyboru dwie lub więcej rzeczy :) Pozdrawiam Quote
Perzan_LBN Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 W pełni zgadzam się z przedmówcą, tylko znajdź wersję na STANAGi (magi od eMki) bo te od giety są do bani :icon_confused: Quote
chomik_pl Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 W pełni zgadzam się z przedmówcą, tylko znajdź wersję na STANAGi (magi od eMki) bo te od giety są do bani :icon_confused: Popieram. Mam używam. Nie ma lepszych magów niż te do M4. Quote
agentsamon Posted June 9, 2013 Author Report Posted June 9, 2013 Ok! Dziękuję wszystkim, za pomoc, w zdecydowaniu się na replikę G36C! Tylko teraz takie pytanko. To ma być Gieta od Jing Gong, czy Boyi? Z góry dzięki i pozdrawiam :) Quote
agentsamon Posted June 9, 2013 Author Report Posted June 9, 2013 Skleiłem oba tematy. Jeden Ci starczy. Ok :D Dzięki. Quote
Fishbonee Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Trwa walka między JG, a BOYI, musisz sam niestety poczytać i podjąć męską decyzję. Gieta boyi - kopia aresa, blowback i ładne wykonanie zewnętrzne. W sumie to nowość na rynku, ale jest już o niej dosyć obszerny temat. Gieta jg - system tokyo marui, sprawdzona i niezawodna, aczkolwiek podobno nowsze wersje są gorsze od starych. Quote
Perzan_LBN Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna. Quote
Said Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Ogólnie seria od 0.41 w zwyz jest niczego sobie. Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna. kto w lublinie ma giete od bojca? nie widziałem żadnej do tej pory, prócz mojej :D Quote
Perzan_LBN Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Ogólnie seria od 0.41 w zwyz jest niczego sobie. kto w lublinie ma giete od bojca? nie widziałem żadnej do tej pory, prócz mojej :icon_biggrin: Znajomy nie z lublina :icon_wink: Quote
Powała Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 (edited) Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, (...) Z tego co czytałem na Forum, w Giecie BOYI, podobnie jak w ARES-ie, EBB łatwo wyłączyć i po problemie. (...) bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna. Z tym się zgadzam. Edited June 10, 2013 by Powała Quote
chomik_pl Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 (edited) Odpowiedz sobie na pytanie co cie bardziej jara (lans czy działanie). Jesli lans to kup uber-pro realistyczna G36 od Boyi jesli chcesz działać to kup coś sprawdzonego do czego masz dużo części zamiennych które wcześniej czy później będą potrzebne. Co do zakupu repliki EBB i wyłączania w niej BB to jest to dla mnie zupełnie niezrozumiale, po co płacić za coś co i tak zdemontujesz?? Koniec końców decyzje podejmij sam obie z wymienionych replik G36 ma swoje zalety - zależy co się komu podoba i co dla kogo jest istotne. Edited June 10, 2013 by chomik_pl Quote
Recommended Posts