Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć jestem tu nowy i mam pytanie.

Kupiłem na allegro pistolet Desert Eagle firmy Cyma.

Coś mie podkusiło i go rozkręciłem przez 5 godzin starałem sie go skręcić ale podczas skręcanie i składanie pistoletu wypadła i pękła mi taka malutka gumka z lufy. Teraz pistolet strzela ale kulki wylatuja na odległość 10 cm i spadają

:( czy moglibyście mi coś poradzić c0o do polepszania wyników tego pistoletu???

Pozdrawiam

Szymon

Posted

Wątpliwe bardzo, by był tam Hop Up. Sądząc po tym, że kuliki lecą 10cm, prawdopodobnie była to uszczelka. Teraz połączenie dysza cylinda - lufa jest nieszczelne i więkoszość powietrza rozchodzi się po wnętrzu niż po lufie.

Posted

hehe nie wiem jak to wytłumaczyć :P poprostu znalazłem gumową uszczelkę, która ma odpowiednią średnicę wewnętrzną i opiłowałem ją z zewnątrz żeby się w takie dwa zaczepy zmieściła w środku broni :)

uszkodzony model którego tu naprawę opisuję to Istael Eagle UHC

• 2 weeks later...
Posted

Dobrze że przeczytałem ten POST bo zastanawiałem się ad kupnem De z firmy CYMA na allegro ale teraz wiem że to gówno... zresztą cena troche dziwi 100zł za elektryka... troche to dziwne ??

• 1 month later...
Posted

W tym DE jest zamontowany hop-up taki, jaki jest w pistoletach firmy UHC. Jeżeli jesteś pewien, że to wina hop-upa, wyślij mejla do sklepu (np.www.tajgun.pl) i zapytaj się, czy mają na sprzedarz taką gumkę.