Patryczek1 Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Czy noszenie naszywki "SPAP" czy "SPAT" na przykład na plecach jest legalne, czy w jakiś sposób zastrzeżone ? Quote
Patryczek1 Posted June 3, 2013 Author Report Posted June 3, 2013 Z tego co widziałem GR Kraków i Katowice noszą w/w naszywkę. Czy może być to uprzywilejowane tym że są to stowarzyszenia (o ile są) ? Quote
Yahalom Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Z tego co widziałem GR Kraków i Katowice noszą w/w naszywkę. Czy może być to uprzywilejowane tym że są to stowarzyszenia (o ile są) ? Nie, oni to noszą bo... no bo tak :icon_biggrin: Tu nie ma nic związanego z uprzywilejowaniem :icon_smile: Niby nie jest to również zakazane, no ale to trochę ryzykowne podejście o czym parokrotnie pisałem. Nie mój cyrk, nie moje małpy, więc nie wnikam :icon_smile: Jeśli ktoś chce znać moją opinię, to jak wyżej - SPAT tak, SPAP nie. Zresztą sam możesz kogoś od nich zapytać, są zarówno tutaj jak i na SPAPowym forum. Quote
Patryczek1 Posted June 3, 2013 Author Report Posted June 3, 2013 Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) Quote
Recommended Posts