SGOD_Tiger Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Takie tam fotki z dzisiejszego spacerku po lasach.
maeglin Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Hmm niedawno był temat, gdzie tak zostali zjechani ludzie w mundurach niemieckich (tym bardziej ss), że olaboga myślałem że mnie zjecie :D Ale psze bardzo, zdjęcia bez rozmazu :) Jeszcze dodam że kolba drewniana jest zrobiona in da house, bo w SG kolby lubią pękać. :|
Padre Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 SA 80 ( albo jak kto woli L85A2) ze STARa in action: Z ciekawostek na sobie: PLCE, parka Cold weather ( nazywana falklandzka), bagnet do SA 80. helm Mk 6, zestaw sluchawkowy Bowman. Edit. Oj sorry postaram sie dzis to poprawic
AWR_Ronin Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 A oto ja: front: tyl: Na zdjeciach widac: - mundur BW (spodnie, bluza, czapka, rekawiczki skorzane letnie BW, szalik siatkowy flecktarn); - oporzadzenie BW (pas, szelki, miekki podklad pod szelki, ladownice do G36 - trzy szt., pokrowiec na latarke BW, pokrowiec na radio, bandolier na trzy granaty, dwa pokrowce na manierke - jeden uzywany do przenoszenia apteczki JanySport); - CamelBak, thermobak 3l, flecktarn; - G36K; - nakolanniki Hatch, olive; - buty BW; Ronin
eston Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 M15A2 Rifle CA z lunetą 3-9x28 + zimowy kamuflarz z pieluch syna i białej taśmy izolacyjnej ;-) Kapelusz we flecku Pattern (kopia) we flecku Kombinezon malarski :-)
stockmann Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Połączone oporządzenie LCE M56 & M67: -Kompasówka M56 -Uniwersalne ładownice M56 -Ładownice M67 -Pokrowiec na manierkę M56 -Pokrowiec na manierkę M67 -Cargo M67 -Szelki M67 -Pokrowiec na saperkę M56 z saperką M43 (niewidoczna) Mundur M65: -Zarówno spodnie jak i kurtka z podpinkami (ciepłe i wygodne) Buty zimowe (a.k.a. Mickey Mouse Boots): -Wersja dla spadochroniarzy (z zaworkami) M16 (XM16E1) Nakrycie głowy: -Jeep Cap Jeszcze raz. Teraz w dobrym topicu...
sebas Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 klapke/przesłone W tym patent ze przez nia tez widac jest jako oslona przed kulka :twisted: wiem tego nie widac na focie :wink: PS Cos podobne do tego http://www.arobron.pl/popup_image.php/pID/879
---SajgoN--- Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 No to moze ja cos w koncu pokaze ;) http://img220.imageshack.us/img220/6103/ds...dscn16972hm.jpg - mundur Bundeswehry (bluza i spodnie) - kamizelka taktyczna Pattern 83 ( w 90% zmodyfikowana na cos jak chestrig :P) - helm kontraktowy Bundeswehry z pokrowcem w kamuflazu flecktarn ( stalowy, wzorowany na amerykanskim helmie M1 ) - w lapach M4 Well (R6) po malych modyfikacjach ;) - w kieszeniach sa jeszcze krotkofalowka i Glock 17 KSC-KWA :P pozdrawiam :P
Small_Hunter Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Zdjęcie w konwencji antyPr0 :) Prosze nie traktowac go na serio ;)
KFORowiec Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Cześć no to i ja się pochwalę Zdjęcie jest trochę stare bo z jesieni tamtego roku i część rzeczy zmieniłem . http://www.asg.tbg.net.pl/galeria/Skopanie...s/DSCF9423.html Od góry Kapelusz kupiony lata temu w sklepie wędkarskim Polski mundur z Gore-texu Kamizelka panelowa szyta na wzór jakiejś kamizelki z Miwo albo Moratexu ( na zdjęciu widać tylko jedną ładownicę , torbę cargo i dwie małe kieszenie , resztę uzupełniają ładownice od alica ) Do kamizelki doczepiony pas ogólno wojskowy Rękawice z nomeksu Kabura udowa a w niej Beretta 92F ( spring ) Nakolanniki Na nogach buty Combat 2 firmy Kupczek No i najważniejsze moja ukochana M ka ( M 15a4 CA stok ) z doczepioną latarką Maglite Jak będę miał nowsze zdjęcie to na pewno wrzucę
DevilWolf Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Akcja ochrony Kaczora :PP Zbyt dużo reporterów, jeden mnie uchwycił ale zaraz kamera mu przepadła ;) :D patrolowanie stoków Jaworzyna Krynicka i Białka Tatrzańska. wyposażenie: Gore-tex US ARMY kontraktówka, JanySport PP25 a w nim Fat Boy Maxpeditiona; gogle Uvexa z AntiFogiem i kasg OSBE... Narty Salomon Streetracer, buty też Salomona... cóż więcej opisywać... Broń w kaburze, narty na nogach, kask na głowie, karnet na ramieniu... głowa na karku 8)
SGOD_Tiger Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Dwie fotki z ostatniego wypadu. M4A1 Commando (G&P) + ACOG (Walther PS44) DPM holenderski FLC Guardera + trochę Maxpedition i inna drobnica :wink:
Tadeusz Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 pierwszy z lewej Beatkunedo w najnowszym wzorze rosyjskiego zimowego maskalata kamuflaz "laser"/"piksel" krój "Iniej" a tu mła w maskalacie tego samego kroju ale wcześniejszym (o 2 lata) wzorze kamuflazu (bardzo podobnym do tego Bundeswehry, ale "gałązki sa bardziej kosmate i w kolorze khaki) na glowie mam pilotkę od arktycznego kombinezonu spacnazu (w środku futerko jagnięce, cieplutko i sie nie pocisz 8O )
kamciocz Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 umundurowanie: - w polskie camo - buty (desanty) - desert 3 color oporządzenie: - kamizelka (kopia black-hawk) - hełm z pokrowcem w polskie camo - gogle balistyczne (US army) uzbrojenie: - Glock 19 (KSC-KWA)
tarnus Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Gogle Bolle X800 Kominiarka Kombinezon Nomex US. Rękawiczki Nomex US. Kamizelka Strike Systems Pas WP Ładownica udowa (2 x magazynek pistoletowy, 2 x flashbang) Nakolanniki NO NAME Buty Dolomity MP5A5 Well + chwyt TLF z CA.
Hoplita Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 z sobotnich zjazdow... nieco na luzie. i z dzis... troche akcji i rodzinna fota
Recommended Posts